2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست
شوهر من دراورد بخدا رفت ب حال مردن.. اینقد دراورد ک انگار خودش نبود ..

بچگیش گرفته فقط ی بارمیگیری بله بزرگسالی خیلی بدمیشه زونا فکرکنم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشکری نکن💔 کاش ادم بدهکار باشه ولی تنش سلامت باشه😔 حداقل امید به زندگی داره و تلاش میکنه برا ...

ن ناشکری نمیکنم گلم خداروشکر ک تنمون سالمه فقط کارگری واقعا اذیت میشه کمر درد گرفت دیسک کمر داره 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
دختر منم تومدرسه دراورد بخدا ۱۰ روز اینقد اذیت شد طفلی ۵سالشه .. حالا شوهرم از پنحشنبه دراورد بخدا ر ...

واااای شوهرت چند روز مونده خونه استعلاجی؟ 

من صورت و کمرم داغوووونه😭

معلم دوره ی ابتدایی😌
دختر منم تومدرسه دراورد بخدا ۱۰ روز اینقد اذیت شد طفلی ۵سالشه .. حالا شوهرم از پنحشنبه دراورد بخدا ر ...

یعنی یک هفته زمان برد تا خوب بشن ؟

معلم دوره ی ابتدایی😌
ممنونم گلم⚘ گناه داره بچه🥺 اذیت نشه؟

دکتر میگف دعا کن بگیره بچه ۴ ساله شبک رد میکنه 

چی بگم همش بغلمه دیگه گفتم قراره بگیره حداقل تا خونه ام بگیره رد بشم😌😭

معلم دوره ی ابتدایی😌
دکتر میگف دعا کن بگیره بچه ۴ ساله شبک رد میکنه  چی بگم همش بغلمه دیگه گفتم قراره بگیره حداقل ت ...

چه جالب منم برادرم ابله مرغان میگیره مامانم گفت میزاشتمت پیش برادرت ، هر کاری کردم تو گرفتی 😄