2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست
چه جالب منم برادرم ابله مرغان میگیره مامانم گفت میزاشتمت پیش برادرت ، هر کاری کردم تو گرفتی 😄

کاش منم بچگی میزاشتن پیش پسرعموم بگیرم😭

معلم دوره ی ابتدایی😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتون تا حالا ابله مرغون نگرفته بوده؟

ن عزیزم اینقد غصه‌میخورد میگفت خدایا من چرا بچگی درنیاوردم😄😄

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
بچگیش گرفته فقط ی بارمیگیری بله بزرگسالی خیلی بدمیشه زونا فکرکنم

ن‌نگرفته بود بخاطر همین گرفت

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
واااای شوهرت چند روز مونده خونه استعلاجی؟  من صورت و کمرم داغوووونه😭

یه هفته مرخصی گرفت.. شوهر من کل بدنش گرفت افتضاع خیلی دراورد

یعنی یک هفته زمان برد تا خوب بشن ؟

بله هنوز داره تازه دارن خشک میشن انگار زخمن

بله هنوز داره تازه دارن خشک میشن انگار زخمن

ان شالله خوب بشه ، من تازه روز دومه دارم می میرم از خارش و کلافگی فعلا دارن زیاد میشن 

خیلی خیلی اذیتم 

ب خاطردخترمم ک نترسه نمیتونم غر بزنم ، عصبی شدم 

معلم دوره ی ابتدایی😌
ان شالله خوب بشه ، من تازه روز دومه دارم می میرم از خارش و کلافگی فعلا دارن زیاد میشن  خیلی خی ...

انشالله توهم زود خوب میشی عزیزم..

ان شالله ،😭  درک میکنم چی میکشه ادم دارم میمیرم

هر دقیقه ب دخترم میگفت میخوام بمیرم وای کی بزرگت میکنه.. ب منم میگفت بی شوهری ب خودت بدبخت میشی کی بهتون میرسه خدایی دیوونمون کرد🥲😄😄