2777
2789
عنوان

آبله مرغون

473 بازدید | 50 پست

سلام شب به خیر 

من ۳۰ سالمه و از چهارشنبه دونه های ابله مشخص شدن ، دیروز دکتر بودم گف تا سه روز بعد از درومدن دونه ها قابل انتقاله ، خودم هرچی میخونم فکر میکنم دکتر اشتباه کرده ، من شاغلم و ۵ روز از دیروز تا یک شنبه بیشتر استعلاجی ننوشت ، حالا موندم چ کنم؟ هنوز امروزم خیلی بیشتر شدن ، دخترمم ۴ سالشه موندم دوشنبه بخوام برم سرکار چه کنم 😩 مامانم و خواهرمم ابله نگرفتن 😭

معلم دوره ی ابتدایی😌
عزیزم یدونه عکس میدی از جاشون اخه مامانم یه چیزایی در اورده معدوم نیستن چیه

برای امضات دعا کردم

ولی من اگه به جاش بودم ؛ هیچوقت اون دختری که برام گریه میکرد رو ول نمیکردم🖤 دوستان برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۵روز درمیان ازروز ششم کمترمیشه😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دختر منم تومدرسه دراورد بخدا ۱۰ روز اینقد اذیت شد طفلی ۵سالشه .. حالا شوهرم از پنحشنبه دراورد بخدا رفت ب حال مردن سه بار رفت دکتر و فایده نداشت تب لرز بدن درد کمرش داغون شد سرد درد شکم درد.. اینقد ابله مرغون صورتش دراورد ک انگار خودش نبود بدنش هم خیلی دراورد.. خداروشکر امروز خوب شد دارن خشک میشن وشنبه میره سرکار بخدا دم عیدی خیلی بدهکاریم ادم کارگر ک حقوق نداشته باشه زندگی سخته بخدا

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سلام عزیزم تا حالا ابله مرغون نگرفته بودی؟ الان علائمت چیه اخه شنیدم تو بزرگسالی شدتش خیلی بیشتره

حتنا نگرفته چون ابله مرغون فقط ی باردرعمرت میگیری میگن شدتش توبزرگسالی خیلی بدهست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
سلام عزیزم تا حالا ابله مرغون نگرفته بودی؟ الان علائمت چیه اخه شنیدم تو بزرگسالی شدتش خیلی بیشتره

نه نگرفته بودم ، خیلیییی زیاااد فقط ۳۰ تا بیشتر تو صورتم دروردم و کمر و شکمم😩

معلم دوره ی ابتدایی😌
حتنا نگرفته چون ابله مرغون فقط ی باردرعمرت میگیری میگن شدتش توبزرگسالی خیلی بدهست

شوهر من دراورد بخدا رفت ب حال مردن.. اینقد دراورد ک انگار خودش نبود ..

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
دختر منم تومدرسه دراورد بخدا ۱۰ روز اینقد اذیت شد طفلی ۵سالشه .. حالا شوهرم از پنحشنبه دراورد بخدا ر ...

ناشکری نکن💔

کاش ادم بدهکار باشه ولی تنش سلامت باشه😔

حداقل امید به زندگی داره و تلاش میکنه برای زندگیش