2789
عنوان

مرگم نزدیکه

175 بازدید | 11 پست

امیدی ب زندگیم ندارم آینده ای ندارم نه شغلی نه درسی نگید بخوای میتونی نمیتونم درس بخونم نمیتونم برم سرکار عرضه هیچی ندارم .تا آخر عمرم نمیتونم ازدواج کنم .مشکل مالی ندارم تو خانواده ولی خب خوشم نمیاد از خانوادم تو دنیا فقط بابامو دوس دارم.دلم نمیخواد اینجا زندگی کنم ازشون بدم میاد از همه فامیلامون بدم میاد هیچ هدفی هیچ آرزویی هیچ خواسته ای جز مرگ ندارم هیچ امیدی ندارم هیچ آینده ای ندارم صبح تا شب شب تا صبح دراز کشیدم تو گوشی میچرخم تا دسشویی میرم فقط نمیتونم هیچ جا برم حوصله ندارم از خودم متنفرم کاش خودکشی گناه نبود بعضی وقتا دلم میخواد بابام بمیره😭 تا منم خودمو بکشم راحت شم از این دنیا.

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا هیچ مشکل خاصی دیده نمیشه جز هدف نداشتن اینجور که شما نوشتی من فکر کردم مشکل جسمی خاصی داری که ...

زندگیم تا کی باید اینجوری باشه مث مرده متحرک 

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

واسه من نمی‌گذره تا آخر عمرم همینجوریه

در واقع همیشه همینه هر مشکلی تموم می شه یه مشکل دیگه شروع می شه. و بعد تازه می فهمی قبلا چقدر اون مشکلت کوچیک و ساده بوده و تو انقدر برای خودت بزرگش کرده بودی! و بعد کم کم می فمی که باید در زمان حال زندگی کنی!،

یا ارحم الراحمین