sorayatakstarderakhs مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 735 عنوان برای قد بلندی | مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 118 پست سلام میخوام از قد ۱۵۳ به ۱۶۷ برسم شایدم بلند تر ۱۵ سالمه ۱۱ به بلوغ رسیدم روشی چیزی سراغ دارین بگین 😊 blackpink 1401/12/11 | 13:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39142 بارفیکس مدام ازش آویزون شووالیبال هم خوبهپرش ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
jgyvjgyh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 570 من ۱۶۰ عم ولی دوست داشتم ۱۷۰ باشم من حالا دوست دارم ۱۶۰ باشم ☹️
فارسبلوچم عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2792 وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ... من فک میکردم فقط ما قد کوتاهارو مسخره میکنندختر خواهر شوهرم میگه اگه کفش با پاشنه 10سانتی بپوشی باز به من نمیرسی راستم میگه 😕 ➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
sorayatakstarderakhs مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 735 وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ... اخه میخوام از خیلیا بزنم بالا blackpink
nilofayaz عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 2952 من حالا دوست دارم ۱۶۰ باشم ☹️ منم گاهی اوقات مسخره کردنمثلا دوست پسر سابقم کوتاهی قدمو مسخره میکرد🫢بهم میگفت کوتوله ایبا اینکه خیلی هم کوتاه نیستم
nastaranjoniiiii عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9057 وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ... دوروبریاتون چقد چیپن که مسخرتون میکنن.خیلیا ارزوی قد بلند دارن من خودم۱۷۱هستم هرکی دیده گفته کاش قدتوداشتم هرچند خودم دوست داشتم همقد توبودم
آآآاناناس عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4924 چقدر در روز؟ دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار میرفتن پارک و با دوستاشون والیبال بازی میکردن،نزدیک ۱۵ سانت بلند شد قدش. ✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
sorayatakstarderakhs مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 735 من فک میکردم فقط ما قد کوتاهارو مسخره میکنن دختر خواهر شوهرم میگه اگه کفش با پاشنه 10سانتی بپوشی با ... 😂😂😂 blackpink
jgyvjgyh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 570 منم گاهی اوقات مسخره کردن مثلا دوست پسر سابقم کوتاهی قدمو مسخره میکرد🫢 بهم میگفت کوتوله ای با ای ... منم دقیقا دراز بهم میگن☹️
sorayatakstarderakhs مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 735 دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار می ... پس منم میتونم به قد ۱۶۷ برسم چون ۱۵ سانت رشد میکنم blackpink
jgyvjgyh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 570 دوروبریاتون چقد چیپن که مسخرتون میکنن.خیلیا ارزوی قد بلند دارن من خودم۱۷۱هستم هرکی دیده گفته کاش قدت ... عزیزم آخه میگن تا ۱۷۰ هم خوبه کلیرمن ۱۷۵ کاش ۱۷۰ بودم
فارسبلوچم عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2792 دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار می ... اووو خیلی بلند شدهولی ما نمیشیم ➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
nastaranjoniiiii عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9057 منم دقیقا دراز بهم میگن☹️ توزمان بچگی ما همه قد بلند میگفتن دراز اما الان همه همونا میگن کاش قدتو داشتیم
mlodibarf عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 689 دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار می ... من یک ماه دیگه میرم ۱۶رفتم دکتر گفت صفحه ی رشدت بسته شده اومدم نزدیک به ۱ماه هر روز ورزش میکردم ۳سانت بلند شدم بنظرتون برم والیبال بلند میشم؟قدم ۱۵۸ هدفم ۱۶۶🥲