2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین دارم میترکم.خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9041 بازدید | 258 پست

صب بهش پیام دادم دیدم با یه خط دیگه جوابمو داد.از روی اپلیکیشن ایرانسل من دیدم،چون اونیکی شمارشم وارد کرده بود.دیدم به یه شماره ۲۰تا پیام داده.زنگ زدم دیدم زنه

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
ببین آدم خائن درست نمیشه اگر بابات پشتته جداشو ازش

ازش مدرک داشته باش برو خونه بابات پاتو بکن تو یه کفش که طلاق میخوام میاد به دستو پات میفته بعد بگو خونه ماشین بزن به نامم اگر زد برگرد حق طلاقم اگر بتونی بگیری که عالی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صب بهش پیام دادم دیدم با یه خط دیگه جوابمو داد.از روی اپلیکیشن ایرانسل من دیدم،چون اونیکی شمارشم وار ...

چجوری گرفتی من نصب کردم میزنه نمیتونین استفاده کنین فقط خط های داعمی رو میشه یعنی توروخدا بگو لازم دارم

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
صب بهش پیام دادم دیدم با یه خط دیگه جوابمو داد.از روی اپلیکیشن ایرانسل من دیدم،چون اونیکی شمارشم وار ...

چی

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

اومد خونه هول شده بود همش آب میخورد من همون لحظه اول فهمیدم.بالاخره مشخص شد کنار خیابون شماره ردو بدل کرده و انقد پیگیر دختره شده دختره کلافه شده آخرن فهمیده این زنو بچه داره بلاکش کرده.

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

بخدا دارم آتیش میگیرم.بردمش محضر حضانت بچه رو بده که بالاخره نداد.حالا من باید شنبه برم خونشو بنامم سند بزنم.واقعا دارم میمیرم مث کابوسه زندگیم نمیدونم چی درسته چی غلطه

اومد خونه هول شده بود همش آب میخورد من همون لحظه اول فهمیدم.بالاخره مشخص شد کنار خیابون شماره ردو بد ...

عزیزم حتما برو پیش مشاور

یا طلاق بگیر خدا این مرتیکه عوضی لعنت کنه

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝
ازش مدرک داشته باش برو خونه بابات پاتو بکن تو یه کفش که طلاق میخوام میاد به دستو پات میفته بعد بگو خ ...

حق طلاق دارم.ماشین مال منه.ویلا مال منه.خونشم شنبه باید برم واسه سند.ولی واقعا مث کابوسه نمیتونم حضم کنم میترسم همه بفهمن آخر دستو پام بلرزه بخاطر بچم

بخدا دارم آتیش میگیرم.بردمش محضر حضانت بچه رو بده که بالاخره نداد.حالا من باید شنبه برم خونشو بنامم ...

این مرد هیچوقت یعنی هیچوقت دست از این کاراش برنمیداره بخدا خودتو روح و روانتو داغون نکن به پاش 

مطمئنم هیچوقت درست نمیشه.عمرمو حروم کردم.غروب با دختره قرار دارم

به هیچکی نگفتم مامانم زنگ زد عادی حرف زدم ولی دارم پاره میشم از فشار از درونم