2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین دارم میترکم.خیانت

9041 بازدید | 258 پست

سلام خانما.من ۱۰ساله از عقدم میگذره.بچه ۵ساله دارم.از بالاشهر تهران اومدم شهرستان توی غربت.یعنی سه سال دوست بودیم مخمو زد زنش شدم.تابستون دوسال پیش دختر سوار کرده بود

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره داده بود دختررو مث تاکسی رسونده بود اما دختره شماره خودشو بهش ندادو پیچوندش.من پیام توی گوشیش دیدمو مچشو گرفتم.بعدش رفتم خونه بابام خونشو ولاکت بلاعظل فروش داد بهم برگشتم

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

تو ازدواج مرد باید یه پله از زن بالاتر باشه، چون اگر زنش ازش بهتر باشه مرده رو باید با ضد هوایی بیاری پایین، انقدر که پرو میشن.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

همین دختر سوار کردن مگه جرمه

میخواس مخ بزنه بعد بهش پبام داده بود اگه وقت داری بیام دنبالت بریم برات کادو بخرم

همین دختر سوار کردن مگه جرمه

شوهرت دختر سوار کنه خوبه؟درد کسیو کم ندون ،اول خودتو بزار جاش اگه دردت گرفت چیزی نگو‌،

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
دستم میلرزه تروخدا صب کنین 

باشه فقط زوددد

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝

حالا بعده دوسال امروز مچشو گرفتم دارم میمیرم حتی اشکم نمیاد