2777
2789

هیییچوقت فکرشو نمیکردم وسط این همه دراما بیوفتم

رسما رد دادم دیگه جون هیچ کاری رو ندارم

شما بودین چی کار میکردین؟

کسی که دوستش دارین یا کسی که دوستتون داره؟

کسی که دوستش دارین بدجور دیوار اعتمادو توی قلبتون شکونده 

دست روی همهه نقطه ضعفاتون گذاشت تا جایی که خودش گفت دلم نمیاد دیگه 

یه معتاد روانی که یکی دیگه رو دوست داره و اون آدم نمیخوادش 

یا اونی که دوستتون داره؟

تقریبا شخصیتتون شبیه همه ولی دوستش ندارین

انگار روحم به همون آدمی نیاز داره که نقطه مقابلمه

خود ازاری؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشترین تاثیرو روی شخصیتم گذاشت 

یادم داد تو برنامه آینده ام به مفهوم خانواده ام فکر کنم

یادم داد دلسوزی واسه آدما درست نیست 

یادم داد زندگی رویایی میتونه خیلی ساده باشه 

خود ازاری؟

چه امضای قشنگ و زیبایی 😍😍

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
چه امضای قشنگ و زیبایی 😍😍

بووووس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بووووس

😍😍😍💕⁦❤️⁩⁦♥️⁩😘

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
بیشترین تاثیرو روی شخصیتم گذاشت  یادم داد تو برنامه آینده ام به مفهوم خانواده ام فکر کنم یادم ...

خیلییییی زیبا گفتییی تو گلممممم اینو با اجازت شات میگیرم 😍😍😍

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

هرکاری میکنم از پس خاطراتش بر نمیام 

اون تنها کسی بود که میشد باهاش وسط خیابون بدویی بین جمعیت به قول خودش لایی کشی کنی 

کفش کفی پات کنی تو پات لق بزنه رو سرامیکا صدا بده عشق کنی 

کف مترو تو بغل هم بشینین 

وسط پیست اسکی دراز بکشین خاطره تعریف کنین 

برین یه دانشگاه دیگه خیلی رندوم یه گروه آدمو پیدا کنین کل دانشگاهو باهاشون بگردی 

دو قدم اونورتر یه کافه لوکس؛بشینی کنار آتیش آش و کرانچی بخوری 

....

دلم خیلییی واسش تنگه خیلییی