2777
2789
عنوان

چرا واقعا

126 بازدید | 23 پست

چرا واقعا خب می گم 15سالمه همه جبهه می گیرن. آقا خب فقط یه سوال پرسیدم. الکی بیام بگم من 30سالمه؟ 

خب می خوام با توجه به سنم مودبانه راهنماییم کنید . چرا اینطوری می کنید . دلم می‌شکنه💔💔

منم اولین بار ک تایپک زدم یکی نی نی یارو صدا زد:/

فک میکنن هرکی ۱۵ سالشه عقل درس حسابی نداره

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم .الان فقط باید ب فکر درس باشی 

عشق این سن همش  هوا و هوس و اعصاب خوردی و افسردگی .چون وابستگی تو دختر زیاده .و همش فکر ازدواج لباس عروس اما پسر نه .پسر هیچی نداره ن کار ن شغل  ن خونه ن سربازی  .فقط این عشقاخودت تباه میکنی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
اصلا خود نی نی سایت گفته از ۱۵ سال می تونن بیان تو سایت  سریع جبهه می گیرن

ادم بیشعور همه جا هست

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
مگه شما ۱۵ سالته ؟  هیچی تا حرف عشق میاد وسط شروع می کنن به مسخره کردن . خب من فقط راهنمایی خو ...

اره ۱۶ روز دیگه میشم ۱۶.خب ببین میدونم، نیاز به محبت داری، نیاز روحی و... .

خیلی هم تحملش سخته، ولی تو این سن خوب نیست، یا حداقل ادمش که معشوقت باشه و این عشق دوطرفه باشه خیلی کمه.

درکت میکنم، ولی زمانی که گشنه ای نباید وارد فروشگاه بشی، چون هرچیزی حتی به اشتباه رو ممکنه ور داری.

بله درسته خیلی ممنونم🙂

حالا، متقاعد شدی یا نه. چون معمولا بعد چند روز یه پستی داخل اینستا یا بیرون میبی از عشق ورزیدن دوتا فرد به هم، دوباره ته دلت خالی میشه.

برای همین میگم تو این سن سخته نیاز روحی.

حالا، متقاعد شدی یا نه. چون معمولا بعد چند روز یه پستی داخل اینستا یا بیرون میبی از عشق ورزیدن دوتا ...

اره دقیقا همینطوری ام دست خودم نیست . تو دوران بدی هم هستم . افسردگی هم دارم . فقط می خواستم یکی کمکم کنه همین💔🙂