2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
حالا، متقاعد شدی یا نه. چون معمولا بعد چند روز یه پستی داخل اینستا یا بیرون میبی از عشق ورزیدن دوتا ...

ولی احساس می کنم تو هم سنام فقط من عاشق شدم . احساس می کنم هیچکس تو سن من عاشق نمیشه نمی دونم چرا . 

اره دقیقا همینطوری ام دست خودم نیست . تو دوران بدی هم هستم . افسردگی هم دارم . فقط می خواستم یکی کمک ...

نمیشه، ببین. هرچقدرم من برات سخنرانی کنم فایده نداره.

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی، فقط و فقط خودت.

باید ارزش هاتو تغییر بدی، بیشتر با دوستات بگیردی، کتاب بخوتی، اصلا خیلی کتاب راجب نیاز روحی هست از نویسندگان بزرگ، ولی دقت کن اگه میخوای بخونی، چون اینا به دو دسته تقسیم میشن، مذکر و مونث، من که مونث نیستم و نمیتونم خیلی کتاب بهت معرفی کنم، ولی سرچ کنی هست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی احساس می کنم تو هم سنام فقط من عاشق شدم . احساس می کنم هیچکس تو سن من عاشق نمیشه نمی دونم چرا .& ...

نه، نیاز روحی رو اکثرا داخل این برهه زمانی دارن، به روی تو نمیارن دوستات.

مخصوصا اطراف بلوغ، چون تازه با تفاوت های جنسی اشنا شدی و ش.هوت خیلی زیاده تو این سن.

خیلی از مشکلای جامعه هم توی کل دنیا همینه، که طرف توی سن اشتباه، کار اشتباهی رو میکنه.

و وقتی که زمانش رسیده باشه از اون کار زده شده.

نه، نیاز روحی رو اکثرا داخل این برهه زمانی دارن، به روی تو نمیارن دوستات.  مخصوصا اطراف بلوغ، ...

اصلا نمی خوره ۱۶ سالتون باشه . تفکرات خیلی پسندیده و خوبی دارین . و همینطور تربیت خوبی . ❣️

اصلا نمی خوره ۱۶ سالتون باشه . تفکرات خیلی پسندیده و خوبی دارین . و همینطور تربیت خوبی . ❣️

تربیت خانوادگی خیلی مهمه ولی به هر حال اونی که تصمیم اخرو میگیره خودتی.

و خب از بچگی شرایط سختی داشتم و این جور نبودن شخصیت و سنم، خیلی تو کلاسا و جمع ها به چشم میومد و بعضیا بهم میگفتن.

ولی خیلی هم خوب نیست، اختماح ریزش خیلی بالایی هم داره. چون اون میزان از ناتوان بودن در گفتار شخصیت که خیلی فراتر از سن هست، میتونه مشکلات خیلی زیادی رو با خودش بیاره، مخصوصا سردرگمی و گم کردن راه.

تربیت خانوادگی خیلی مهمه ولی به هر حال اونی که تصمیم اخرو میگیره خودتی. و خب از بچگی شرایط سختی داش ...

نه اتفاقا عاقل بودن خیلی خوبه .  البته افسردگی منم به خاطر رفتار دوستامه . یه کاری کردن احساس می کنم هیچکس دوستم نداره🙂🙂

نه اتفاقا عاقل بودن خیلی خوبه .  البته افسردگی منم به خاطر رفتار دوستامه . یه کاری کردن احساس م ...

عاقل بودن رو میتونی با کتاب خوندن و کسب تجربه بدست بیاری.

ببین، دوست داشتن یا دوست داشته شدن، صرفا از یک یا دو بخش نیست، خیلی فراتر از اینهاس و نمیشه خلاصش کرد.

یکی رو میبینی خیلی اذیتت میکنه، ولی وقتی فرد دیگه ای حتی با تیکه کلامی ازارت میده، تحمل نداره و حمله ور میشه.

یکی رو هم میبینی یه جور دیگه این دوست داشتن رو ابرازش میکنه از طریق هدیه.

اول از همه تو باید خودتو دوست داشته باشی. تا بتونی دوست داشته شدن رو درکش کنی.