سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐 ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
از پانزدهم ولی اگه دانه چیا که خیلی خوشکل میشه حتما عکسشو از گوگل سرچ کن از امروز بزار ولی گندم رو سیزده یا ده روز مونده ب عید بزار قشنگ اب بریز روش یه دسمال و یه نایلون سیاه بنداز روش یه جای گرماش متوسط باشه بزار رشد سبزه خوب میشه تا زمانی که جوانه هاش یه سانت دو سانت شد نایلون رو بردار
اول باید بزگذاریم تو اب تا جوونه بزنه بعد توی پنبه بکاریم یا نه همون توی پنبه خودش جوونشو میزنه؟
تو پنبه چطور ندیدم تا بحال
سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐 ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
هردوش هم میشه بزار زیر شوفاژ یا بخاری همیشه هم سر بزن نزار خشک بشه تا سه روز اب روش اندازه هم بشن چطور تا حالا دقت کردین اب میریزین رو حبوبات اگه دو سه روز تو اب بمونه جوونه میزنه