2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول باید بزگذاریم تو اب تا جوونه بزنه بعد توی پنبه بکاریم یا نه همون توی پنبه خودش جوونشو میزنه؟

پنبه قابلیت اینو داردانه رو مرطوب نگه داره اما ب نظرم یه پارچه کتان خیس باشه بهتره

خب چجوری مگه میکارین ؟ ما تا به حال گندم میکاشتیم پنبه پهن میکردیم گندماررو میریحتیم روش و ابم روش ب ...

نمی‌دونستم ما گندم خیس میکنیم میزاریم داخل پارچه نخی تا چند روز بعد میریزم تو ظرف

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
اول باید بزگذاریم تو اب تا جوونه بزنه بعد توی پنبه بکاریم یا نه همون توی پنبه خودش جوونشو میزنه؟

۲ روز قبل خیس‌میکنم بعد لای یک دستمال نرم‌میریزم و با آب پاش آب می‌پاشم بعد که جوونه هاش و از لای دستمال دیدم میریزم توی ظرف بازم روش دستمال میکشم چن روز تا یکسان رشد کنه 

هرروز آب میدم ولی بعد آبشو میریزم بیرون خیلی خوشگل میشه

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈