2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستنتو جمع شلوغ

364 بازدید | 17 پست

وقتی وارد ی جمع شلوغ میشم  ی گوشه میشینم دوست ندارم باکسی حرف بزنم کلافه میشم حوصلم سرمیره کسیم ک بخاد باهام  حرف بزنه جواب کوتاه میدم ک بیخیالم شه مصکلم چیه ک از حرف زدن بدم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلوت گزین هستی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

غصه نخور منم مثل توام تازه اگه کسی زیادی باهام مهربون باشه و بخواد باهام خودمونی بشه معذب میشم و نمی‌دونم باید چه عکس العملی نشون بدم، در کل این اخلاق خودمو پذیرفتم، بهتر از اینه که بخاطر جلب رضایت دیگران، زور بزنی جوری رفتار کنی که مطابق میلت نباشه 

فقط اجتماع گریز هستی مشکل دیگه ای نداری ظاهرا. بزن تو اینترنت بخون آگاهیت زیاد بشه مشکلت خود به خود ...

کلا حس میکنم ادم افسرده ای هستم همیشه خیال میکنم ک اگه خودکشی کنم چ اتفاقی میوفته 

فقط اجتماع گریز هستی مشکل دیگه ای نداری ظاهرا. بزن تو اینترنت بخون آگاهیت زیاد بشه مشکلت خود به خود ...

از بچگی همیشه تو ذهنم این بوده ک ی روزی خودمو از پله ها خونمون پرت کنم بعد میگم اگه نمردم فلج شدم چی   در این حر مریضم خخ