2777
2789
عزیزم ناحیه تناسلی بخاطر اینکه راه داره به بدن آدم حساسه، برای همین با جورابی که بیرون کلی جا پا گذا ...

چه جالب هیچوقت بهش فکر نکرده بودم من حتی با جورابای که دوروز پا بودن مینداختم و میشستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناحیه تناسلی بخاطر اینکه راه داره به بدن آدم حساسه، برای همین با جورابی که بیرون کلی جا پا گذا ...

حجمش چقدره؟ واسه یه دونه روشنش میکنی؟ یا لباساتو نگهمیداری تا زیادتر بشه باهم بشوری؟

از شستن با دست خستم دیگه وایت، میندازم لباسشویی اگه تمیز نکرد راهکار دیگه رو عملی میکنم آخه سفرش خیل ...

پودر نریز براش زبر میکنه به مرور. حالا ک دوسش داری ملایم تر بشورش مثلا مایع ظرفشویی بریز یا مایع لباسشویی 

سفره رو دیگه نندازین تو لباسشویی 

کثیفه واقعا 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
من هنگ کردم واقعا 😂 فکرشم نمیکردم واقعا

😂😂😂😂

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چه جالب هیچوقت بهش فکر نکرده بودم من حتی با جورابای که دوروز پا بودن مینداختم و میشستم     ...

ای خدا از دست تو😂😂 با هم شستنش که خدای نکرده ب مرور ثدتا مریضی میاره پس دور اینکارو خط بکش بهداشتی نیس ولی مینی گرفتم چون لباس زیر کنه و به تنهایی تو لباسشویی انداختن براش زیاده لباسا بچه هم همینطور، دکمشو داره لباسشویی ولی لباسا بچه کنه تو مینی راحتره

حجمش چقدره؟ واسه یه دونه روشنش میکنی؟ یا لباساتو نگهمیداری تا زیادتر بشه باهم بشوری؟

دو و نیم کیلوییه دیگش، هر روزی که مبخوام حموم برم هم لباسارو توپلباسشویی میریزم هم لباس زیرارو تو مینی واش، دیگه تا اون موقع چهار پنج تا شدن، یه دونه هم اگه باشه میشورم ولی خب اقتصادی نیس دلم نمیاد آب و برق الکی هدر بره، خیلی خوبه خیلی، حس تمیزی و پاکیزگی داره اینور هم با دخالت دست نیس دست خیس نمیشه، هزینش هم نسبت به کاراییش خیلی مناسبه اونقدر سرعت و پاکنندگیش بالاست که ده تومنم میارزه بخدا، در عرض یه ربع میشوره آب میکشه و خشک میکنه

ای خدا از دست تو😂😂 با هم شستنش که خدای نکرده ب مرور ثدتا مریضی میاره پس دور اینکارو خط بکش بهداشتی ...

مینی هم دارم ولی وقتشو ندارم میریزم اتوماتیک و به امان خدا