2777
2789
دیگ چرا با لباسااا من اول میزنم خالی یبار آبکشی میشه بعد میندازم سفره رو 

لباسشوییم کم باشه حجم لباساش نمیشوزه باید دیگش پر باشه برای همین سفره دو تا دارم که بشوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با دست میشورم تو سینک😕 اسکاج رو کفی میکنم و کم کم میکشم رو سفره ، ماشین لباسشویی فکر کنم خراب کن ...

اونقدر کار دارم تو خونه هر کی منو ببینه هر روز خدا دستام خیسه همش در حال کار کردنم برای همین گفتم ببینم راه حلی داره

لباسشوییم کم باشه حجم لباساش نمیشوزه باید دیگش پر باشه برای همین سفره دو تا دارم که بشوره

اهان نه مال من میشوره 

نمیدونم حس میکنم با لباسا یجوریه من حتی میزنم یبارم آبکشی بشه که تمیز بشه بعد سفره رو میندازم🫠

🕊️🖤

اهان نه مال من میشوره  نمیدونم حس میکنم با لباسا یجوریه من حتی میزنم یبارم آبکشی بشه که تمیز ب ...

مینی واش دارم ولی برای لباس زیرامه، با اون بشورم ضرر نداره برایلباس زیرام

با چی میشوری؟ با بققه لباسا با هم میندازی عزیزم؟

نه لباس‌های دیگه رو نمی‌ندازم فقط سفره و دستگیره و گردگیر آشپزخونه رومیزی  با تاید یا مایع لباسشویی فرقی نمیکنه هرکدومشون باشه 

مینی واش دارم ولی برای لباس زیرامه، با اون بشورم ضرر نداره برایلباس زیرام

چرا لباس زیر رو جدا توی مینی واش میشوری؟ میشه لطفا دلیلش بدونم؟ آخه من همه رو با هم با لباسای دیگه  توی لباسشویی ميندازم 

راستی اگر حیاط داری و آفتاب داری اصلا نمیخواد سفره بندازی لباسشویی ببر توی حیاط یا کف حیاط پهن کن با شلنگ و تاید و اسکاج بشور بندازش رو بند خشک بشه توی آفتاب لکه هاش بره تایمی که آفتاب هست صبح یا ظهر بهتره یا کلا میتونی بندازیش روی بند همونجا با تابد و اسکاج و شلنگ بگیری روشو و بشوری 

چرا لباس زیر رو جدا توی مینی واش میشوری؟ میشه لطفا دلیلش بدونم؟ آخه من همه رو با هم با لباسای دیگه&n ...

عزیزم ناحیه تناسلی بخاطر اینکه راه داره به بدن آدم حساسه، برای همین با جورابی که بیرون کلی جا پا گذاشتیم نمیشه تو لباسشویی باهم قرار بگیرن، حتی ثانیه ای برخوردش باعق انتقال میکروبهایی میشه که آب کرم و پودر نمیتونن پاکش کنن، چند شب پیش مینی واش گرفتم چون من با دست لیاس زیرامو میشستم ولی دیگه خسته شده بودم مینی واش گرفتم هم برای لباس زیرام، در آن واحد میشوره بدون دخالت دست و دیگه دست و کنرم درد نمیگیره بعد اگه بچه دار شدم لباساشو باش میشورم چون لباس بچه هم جزو لباسای حساسه

راستی اگر حیاط داری و آفتاب داری اصلا نمیخواد سفره بندازی لباسشویی ببر توی حیاط یا کف حیاط پهن کن با ...

از شستن با دست خستم دیگه وایت، میندازم لباسشویی اگه تمیز نکرد راهکار دیگه رو عملی میکنم آخه سفرش خیلی شیکه مثه سفره معمولیا نیس بافتش خیلی خوبه