بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
نه والا هنوز نرسبدم همینطور افتاده رو مبل، فردا شاید شستم، از بس کار خونه دارم به سفره نرسیدم
من شستم.همه رو انداختم ماشین.با سرکه و مایع لباسشویی.تمیز شد.
خدا قوتت بده
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عه خوبه، منم خونمون رو هواست خیلی دیگه کار دارم پاهام جلز ولز میکنه دیگه خوابیدم بقیشو شاسد فردا پس ...
خسته نباشی.
خونه خودم رو ب رو تمیزمیکنم نیاز ب خونه تکونی نیست،فقط آشپزخونه چون چربی داره میخوام تمیز کنم.پدرم دراومده از خونه تکونی خونه مامانم.
یعنی سرگیجه میگیرم از حجم کثیفی.اما خوب دلم خوشه که دعای خیرش پشت زندگیمه
خسته نباشی. خونه خودم رو ب رو تمیزمیکنم نیاز ب خونه تکونی نیست،فقط آشپزخونه چون چربی داره میخوام تم ...
الهی، خیلی خوب کاری میکنی کمکش میکنی آفرین، منم برای سال بعد تا همیشه برنامه چیدم که تو طول سال کل خونه رو برنامه ریزی کردم تمیز کنم تا شب عید همش قاطی نشه، ولی چون خونه رو خیلی وقته دستش نزدم داغونه، البته اکثر کارام تموم شده فقط آشپزخونه مونده که چربیا حال ب هم زنه خیلی
الهی، خیلی خوب کاری میکنی کمکش میکنی آفرین، منم برای سال بعد تا همیشه برنامه چیدم که تو طول سال کل خ ...
کمکش نمیکنم،میفرستمش با بچم بره خونه خواهربرادرم ک تو دست و پا نباشه و من بقول خواهرم نصف وسایل روبریزم بازیافت و خونه سبک شه😂😂😂
آره کم کم انجام بدی هم خونت تمیزه هم خسته نمیشی.روزی نیم ساعت وقت بذاری همیشه خونت آراسته ست
تو ماشین سفره رو بندازی قشنگ تمیز میکنه و بعد هم بذاری جلو آفتاب که دیگه عالی میشه اما من قبل از اینکه بندازم تو ماشین بعضی وقت ها که اونقدر کثیف نشده تا لک میشه یکم سیف قرمز میزنم روش و با دستمال نمدار تمیز میکنم، اینم باعث میشه که دیگه لک نمونه و همش نخوام بندازم تو ماشین