2777
2789

من تو خواستگاری از شوهرم پرسیدم شما نماز میخونید شوهرم هول شد گفت من نماز رو فارسی میخونم یعنی ایات رو با ترجمه میگم هنوزم میگه یادته گفتم نماز رو فارسی میخونم 

تلاش کن طلاش کن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بپرس هدفش از ازدواج چیه ،بعد اینکه چیشد شمارو انتخاب کرد ، برنامش برای آینده چیه ، انتظاراتش از یه همسر چیه ، با کارمند مستقل بودن همسر کنار میاد یا نه ، زن و زندگی براش کدوم الویته ، چقدر به خانوادش وابستس ، تفریحاتش چیا هست ،چندتا دوست صمیمی داره ، اهل رفیق بازی هست یا نه ، چنتا فرزند دوست داره ، به عنوان یه همسر چه کارایی میتونه انجام بده برای خوشبخت کردن شما و ..... تا صبح سوال هست

به حرفاش دقت کن اگه زیاد مامانم و بابام میکنه هنوز شخصیتش مستقل نیست و تابع خانوادشه

درمورد واکنشش تو موارد خاص بپرس 

مثلا اگه شنید کسی بدتو میگه حتی اگه به حق باشه چقدر پشتت درمیاد

یا اگه تو خیابون باهم بودید کسی نگاه بدی داشت چه واکنشی نشون میده

خرج خونه رو چطور برنامه ریزی داره میخواد تنها مادر خرج باشه یا توافقی

عادت این داره ماهانه چیزی به عنوان هزینه شخصی به زن بده یا براش بی معناست

چند سال بعد ازدواج دنبال بچه دار شدنه

تو شرایطی پیش امدی مثلا یهوو خدایی نکرده یه نفر مشکل دار بشه بیماری خاص یا مثلا باردار نشدن برخوردش چیه 

و خیلی چیزای دیگه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

یه چیزی ک خیلی تو سوال پرسیدن میتونه کمکتون کنه شناخت پیدا کردن نسبت به خودتونه. وقتی خودتون بدونید چی میخواید و ملاک هاتون چیا هستن خود به خود براتون سوال پیش میاد و برای اینکه مطمئن بشین خاستگارتون برای شما مورد مناسبیه تا دلتون بخواد سوال میاد به ذهنتون. مثال میزنم شما میخواین برین خرید برای اشپزی اولش نمیدونید چی باید بخرید. چون اولش تصمیم نگرفتین چی میخواین بپزین. بعد ک تصمیم گرفتین املت درست کنید میدونید که نیازه تخم مرغ و رب و گوجه و ... برید بخرید