2777
2789
عنوان

تئوری 🌌🦋🌸

308 بازدید | 21 پست

افسانه ها میگن صدای آدما مثل عطرشون بعد رفتنشون تا یه مدتی توی جایی ک بودن میمونه🎼🎧

میگن زوزه ی باد صدای فریاد تادم های هستش ک سکوت کردن✨

میگن به ازای هر اشکی ک از غم بریزه 

ی قطره شادی دنیا برات در نظر میگیره تا به وقتش توی زندگیت بریزه🔮🪄

صداهای ک بعضی وقتا مارو از انجام کاری باز میداره همون خودمون از اینده هستیم ک داریم به خودمون هشدار میدیم 🎟

ساعت ۳ شب : تمام صداهایی ک در این موقع شب میشنوید دلیل دارد و توهم نیست و توسط چیزی یا ( کسی ) در حال تولید است بیدار شدن های بی دلیل وشنیدن صدا ( در ) این موقع از ساعت دلیل دارد اما هرگز از رخت خواب بلند نشوید تا به دنبال دلیل ( اتاق ) و خانه را بگردید بهتون پیشنهاد میدم هر صدایی ک شنیدید یا اگر در این موقع از شب از خواب سرجاتون بمونید و تکون نخورید هرچیزی ممکنه ببینید پس این پای ( شماست ) ک بقیه ی عمرتون رو با ترس و شب بیداری سپری کنید حالا کلمه هایی رو ک داخل پرانتز هست کنار هم بزارید 🪐

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

اخری چه چرت بود..چرا میترسوتی ملتو نصفه شبی..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بلدی بترسونی ها. الان شاید ی خانمی توی خونه تنها باشه منتظر شوهرش یا شوهرش شیفت شب باشه. میدونی با این پیامت تنش رو میلرزونی؟؟؟ خیلی خرکت بدی بود

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007
خوب بلدی بترسونی ها. الان شاید ی خانمی توی خونه تنها باشه منتظر شوهرش یا شوهرش شیفت شب باشه. میدونی ...

من تنهام 😑😑😑

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹