2777
2789

نمیدونم براتون پیش اومده یا نه از دست کسی عصبانی باشی ولی نتونی مشکلتو بگی، من دوست دارم مسائلو با گفت و گو حل کنم یعنی علت بخوام توضیح بده قانع بشم و مغزم سبک شه. ولی همین که بخوام چیزی بگم سریع عصبی میشه داد و بیداد و انقد ادامه میده که گریم در بیاد و بگم اشتباه کردم اصلا حق با توعه. به خاطر همین همش سعی میکنم به روش نیارم و جنگ اعصاب درست نکنم برا خودم ازون طرف کلی چیز حل نشده تو مخم هست ازش دلگیرم و نمیتونم عادی باهاش برخورد کنم

میفهمم حستو

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم مثل توعم🙂و طرفمونم اخلاقش یکی هس

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
حرف زدن خوبه وقتی حالتون خوبه چارچوب تعین کنید و قول بدید انجام بدید

باید طرفت قبول کنه. من بهش میگم من نمیتونم در مورد احساساتم باهات حرف بزنم میگه باز شروع کردی وای تو چقد غر میزنی 

بهش بگو بیا بشینیم بدون اینکه عصبانی بشیم با هم حرف بزنیم.حق دادو بیداد نداریم 

بگو اگه نتونیم حرف بزنیم جمع میشه و کینه میشه

این روش منه همیشه هم عالی جواب داده تا یکیمون عصبانی میشه اون یکی تذکر میده قرار نبود عصبانی بشیم.امتحان کن

منم دقیقا همین مورد برام پیش اومده( طرفم دختره)

اگه بهش گله میکردم همه چی میفتاد گردنه خودم یا اگرم میگفتم فرقی نمیکرد رفتارشو عوض نمیکرد

تا اینکه کم کم جمع شد تو دلم همه چی

هی نگفتم هی نگفتم

الان به حدی از چشمم افتاده که بود و نبودش برام مهم نیس

خودشم حتی خبر نداره که چقد ازش بدم میاد ولی انقد فاصلمون زیاد شده که ...

هعی

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

گفتگو و صحبت کردن بهترین راه حل رفع مشکلات است. خوشبختانه...

بشرطی که دوطرفه باشد

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مجازی حرف بزن نه رو در رو ... پیام بفرست ...

اووو پیام که اصلا حالیش نیست. اونبار پیام دادم خیلی منطقی در مورد موضوعی که حق با من بود یه هفته باهام حرف نزد نمیدونم تهش چجوری تفهیم کرد که خودم مقصرم😑