2777
2789
عنوان

برام مهمون اومده مریضه

353 بازدید | 25 پست

چیکار کنم من و بچه هام مریض نشیم یکسره داره سرفه میکنه 

تا پس فردا هم اینجاست 

خیلی ناراحتم من خودم مریض باشم جایی نمیرم دم عیدی نمیدونم چه فکری میکنن ... نمیتونم هم چیزی بگم چون مهمونه

بیاین تاپیک آخرم بچها یسری مطالب گذاشتم ک احتمالا ب دردتون میخوره سوالی هم داشتین بپرسین حتمااا

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ماسک بهش بده بزنه 

بچه هاتو ببر اتاق خودشون سرگرم بشن

ولی کار ندارم مهمون باید شعور داشته باشه وقتی

مریضه مزاحم کسی نشه

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

چیکارته

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

آخر هفته هست بچه‌هارو بفرست خونه مادرت

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
بیاین تاپیک آخرم بچها یسری مطالب گذاشتم ک احتمالا ب دردتون میخوره سوالی هم داشتین بپرسین حتمااا

چرا این پست رو تو همه تاپیکا میزاری☹

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

ماسک بزنید خودتون،اسپند دود کن،اب و سرکه بجوشون،یه پیاز بذار روی اپن میکروبها رو جذب کنه. حتما بگید بره دکتر بالاخره یه دارو میده زودتر خوب بشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
تو خونه گلاب و سرکه طبیعی اگه داری مدام اسپری کن. همین بلا سر من اومد منم بچه هام کوچیکن یک ماه درگ ...

خیلی کار بدی میکنن هم باید مهمون داری کنی و اذیت شی دم عیدی و خونه تکانی هم مریض شی و بچه هات درگیر شن 

توی یه خونه باشین احتمال درگیر شدن زیاده اسپند دود کن  درو پنجره باز بزار هوای خونه عوض شه ظرف ...

ماسک هم نمیزنه خیلی هم بچه هام رو میگیره یکسره هم داره سرفه میکنه اعصابم به هم ریخته روم هم نمیشه چیزی بگم مبادا دلش بشکنه 

یه ماسک بهش بده بزنه  بچه هاتو ببر اتاق خودشون سرگرم بشن ولی کار ندارم مهمون باید شعور داشته ...

بعضیا واقعا نمی‌فهمن یا خودشون رو به نفهمی میزنن خونواده  ی شوهر من خودشون مریض باشن همه جا میرن بعد یه مریض بیاد خونشون فقط کافیه مریض شن دیگه پشت سر طرف کلی حرف میزنن 

یه ماسک بهش بده بزنه  بچه هاتو ببر اتاق خودشون سرگرم بشن ولی کار ندارم مهمون باید شعور داشته ...

آخ گفتی ولی روم نشد ماسک بدم از صبح خونه است کاش داده بودم ...از خودم متنفرم که اینقدر مراعات میکنم