2777
2789

من ۲۶ هستم.. تکوناش دو روزه کم شده دیگه فعال نیست.. میترسم انقد ورجه وورجه کرده باشه بند نافش پیچیده باشه دور گردنش

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۶ هستم.. تکوناش دو روزه کم شده دیگه فعال نیست.. میترسم انقد ورجه وورجه کرده باشه بند نافش پیچیده ...

طبیعیه این از ۲۸ هفته ب بعد باید نگرانش باشی و حرکاتشو بشمری 

اگ تویه ساعت ۴تا حرکت زد سالمه 

البته من تا ۲۶هفته زیاد حرکت نمیکرد پسرم از ۳۰هفته بهتر بودن نسبتننننن

طبیعیه این از ۲۸ هفته ب بعد باید نگرانش باشی و حرکاتشو بشمری  اگ تویه ساعت ۴تا حرکت زد سالمه&n ...

آخه قبلا تکوناش زیاد بود نمیدونم چرخیده چی شده.. تکوناش مدلش عوض شده کلا.. بچه دوممه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
طبیعیه این از ۲۸ هفته ب بعد باید نگرانش باشی و حرکاتشو بشمری  اگ تویه ساعت ۴تا حرکت زد سالمه&n ...

نه یه ساعت هایی خوابه، از صبح تا شب که هر ساعت 4 تا تکون نمیخوره، عموما بعد از خوردن غذا، میوه، چیز شیرین تکون میخوره