mimsinsara مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45747 عنوان چرا😐😐😐😐😐😐😂😐😐😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 23 پست چرا هرچی ادم خوبه گیر بدترین و بد ذات ترین ادم میفتع؟! مثلا ی خانومو میبینی حوریه بهشتی شوهرش زشت😐ی اقارو میبینی خوشتیپ جذاب با کلاس زنش 😐بی کلاسو بی ادب درسته ذات مهمه اما هرچی ادم خوب دورم دیدم گیر بد ذاتا افتادن چراااا؟! ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆ 1401/12/10 | 21:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_کورد عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 5013 اینجوری قشنگه که من خوشم میاد منو شوهرمم مثل شماییم ولی دیگه من چوب خشک نیستم یکم تَرَم من خشکه خشک😂😂😂قشنگ نیس اون شکمشم اومده جلو من ریز پشتت وایسم هیشکی منو نمیبینه
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 19410 واسه اینکه تعادل حفظ شه ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
raha2129 عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 6566 خب وقتی کسیو نشناخته انتخاب کنی همین میشه البته تا با یکی نری زیر ی سقف متوجه نمیشی ادما مسوليت انتخاب هاشون رو بايد به عهده بگيرن ديگه
jigarmama عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1676 ما قیافمون و اعتقاداتمون خیلی شبیه همه اماااااا امان از هیکل من لاغر دراز چوب خشک اون چهار ... اینا کی هستن؟خواستم تصور کنم اما اسمشونو نشنیدم🤔 من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
مسافران عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 12079 اینا کی هستن؟خواستم تصور کنم اما اسمشونو نشنیدم🤔 لورر هاردی خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
jigarmama عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1676 لورر هاردی اها اخه نوشته بودن هارلی لورر،متوجه نشدم نگو منظورشون الیور هاردی واستن لورل هست من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10366 من خشکه خشک😂😂😂قشنگ نیس اون شکمشم اومده جلو من ریز پشتت وایسم هیشکی منو نمیبینه آخی یاد دیو و دلبر افتادم.خب پشتش واینستا جلوش وایسا 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘