2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی دارین بیاین

140 بازدید | 26 پست

قرص مصرف میکنید؟ دنیا براتون چه شکلیه, برا من اینطوره که حوصله هیچ کاری ندارم حتی تا بازار هم میرم با اعصاب خراب بر میگردم دلم میخواد همش تو اتاق تنها بخوابم

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم قرص مصرف کنم چون تو خونه ارامش ندارم گذاشتم ب وقتش دنیا واسم خاکستریه انگار بو نمیفهمم رنگ ...

اخ گفتی برا منم همینه, اصلا ذوق هیچی ندارم انگر گرد خاکستری پاشیدن همه جا, خیلی شرایط بدیه

قرص که به ادم ارامش میده

ن مجردم ب خاطر کسری شرایط این جوری شدم کنکورم دارم بدتر فشار میاره بهم اره باید برم

منم کنکور دارم, ولی اصلا نمیتونم برم سمت درس, دوستی داری که حالتو خوب کنه/

اخ گفتی برا منم همینه, اصلا ذوق هیچی ندارم انگر گرد خاکستری پاشیدن همه جا, خیلی شرایط بدیه قرص که ب ...

ی بار چندسال پیش قرص خوردم انگار تازه متولد شده بودم همه چی تازه بود

من حتی الان حس ج . ن . س .ی هم هیچی ندارم هیچچچچ صفره

منم کنکور دارم, ولی اصلا نمیتونم برم سمت درس, دوستی داری که حالتو خوب کنه/

دارم ولی ادم ب جایی میرسه حوصله دوستاشم نداره 

بهت پیشنهاد میکنم اگه. امکانشو داری بری کتابخونه 

این جوری ذهنت کمتر درگیر افکار منفی میشه 

ی بار چندسال پیش قرص خوردم انگار تازه متولد شده بودم همه چی تازه بود من حتی الان حس ج . ن . س .ی هم ...

نمیشه که عزیزم, اینطور فقط خودت اذیت میشی, دیگران شاید دلشون بسوزه ولی بازم انچنان اهمیتی نمیدن,نهایتش میگن شخصیتت همینه, ولی فقط خودتی که ازار میبینی حتما بازم دکتر برو, و قرصاتو سرخود قطع نکن, من سرخود قطع کردم باعث شد بدتر شم