2777
2789
اره دقیقا،  من کار زیبایی و عمل نکردم ولی سنم بالا رفته طراوتش کم شده احساس میکنم باید کم کم تغ ...

نيازه اصلااا من خودم چهره هاى غير طبيعى دوست ندارم 

ولى يه سرى كااراى كوچولو  رو بايد انجام داد

وقتى علمش اومده چرا بايد پير شيمممم 😂

نيازه اصلااا من خودم چهره هاى غير طبيعى دوست ندارم  ولى يه سرى كااراى كوچولو  رو بايد انج ...

اره دقیقا، بعد نیم سی سی توی لب زدی تغییر نکرد که غیر طبیعی بشه، حالا باید رفتم از دکتر بپرسم چون من فقط میخوام یکم طراوت پیدا کنه لبم و خیلی کم بزرگتر بشه چون فک بالام جلو میترسم اردکی بشه 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا، بعد نیم سی سی توی لب زدی تغییر نکرد که غیر طبیعی بشه، حالا باید رفتم از دکتر بپرسم چون من ...

نه نيم سى سى  خيلى كمه 

من. اصلا نمىخواستم لب بزنم دكتر بهم گفت زير چشمت فقط نيم سى سى نياز داره نيم سى سى ديگشو برنيم به لبت كه يه كوچولو فرم بگيره

لباى من هميشه سال خشك بود يعنى بالم لب از دستم نميوفتاد همين نيم سى سى فسقلىً نجاتم داده لبام صافُ نرم شده

نه نيم سى سى  خيلى كمه  من. اصلا نمىخواستم لب بزنم دكتر بهم گفت زير چشمت فقط نيم سى سى ني ...

وای چقدر خوب، منم هم زیر چشمم خشک نمیتونم کانسیلر بزنم یکمم کبودی داره و  هم لبام بی رنگ شده، کلا میترسم از ژل زدن ولی گفتم میرم پروفایلو بزنم از دکتر بپرسم ببینم اگه بد نمیشم اونجا ها رم ژل بزنم، 

منم از سوزن وحشت دارم خواهرممم منو راه انداخته  ترسش همون لحظه ست بعد جلو ايينه كيف ميكنى

زنگ زدم دکتر شما هم هفت و نیم میگیره، تازه یکی دیگه رو پرسیدم هشت و نیم بود😑

گفتم كه چند ماه پيش رفتم دلار رفت بالا قيمتها تغيير كرد

عزیزم ببخشید باز مزاحمت میشم ،من تصمیم گرفتم برم پیش دکتر شما جالپرو بزنم چون مثل اینکه خیلی با پرفایلو فرق نداره ولی قیمتش خیلی کمتره هر دفعه اش ۴۶۰۰، فقط مطمن باشم از کارش دیگه؟ یکم استرسی شدم 😅 پیجش رو دیدم به ظاهر که کارش خوب بود و مراجعه کننده هم زیاد داشت ولی چون معمولا جایی میرم(البته فقط برا بوتاکس رفتم!) که آشنا باشه یکم ذهنم درگیره، دکتر خودم فقط پروفایلو میزنه نمیتونم برم پیشش

عزیزم ببخشید باز مزاحمت میشم ،من تصمیم گرفتم برم پیش دکتر شما جالپرو بزنم چون مثل اینکه خیلی با پرفا ...

عزيز دلم خيالت راحت من خواهرم مامانم و خيلى از دوستامون خيلى وقته پيشش ميريم

كارش خوبه 

مدام هم در حال رفتن به سمينارهاى مختلفِ

اگه استورى هاشو ببينى الانم دبي رفته

♥️

عزيز دلم خيالت راحت من خواهرم مامانم و خيلى از دوستامون خيلى وقته پيشش ميريم كارش خوبه  مدام ...

اره دیدم، فردا وقت گرفتم ❤

برای لیفت اگه میخوایی از روشای کلاژن ساز استفاده کن مثل ژل کلاژن ساز و نخ و این چیزا

من پروفایلو تزریق کردم .خیلی تحقیق کردم در این مورد اقدام خوبیه ولی به شرطی که بری پیش متخصص و صورتتو دست هر کسی نسپری اگه دنبال دکتر خوب می گردی برو پیش کلینیک دکتر کمالی 

شماره دکترمه 09121592222 مشاوره بگیر اگه خواستی

نيازه اصلااا من خودم چهره هاى غير طبيعى دوست ندارم  ولى يه سرى كااراى كوچولو  رو بايد انج ...

سلام عزیزم منم میخام مزوزل انجام بدم میخاستم بپرسم ببینم روی لک و تیرگی هم تاثیر میزاره؟