بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 عنوان پروفایلو 81006 بازدید | 31 پست کیا زدید؟ چقدر پوست بهتر میشه؟ عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 1401/12/10 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النازارشيا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 898 چند دوره بايد بزى در يك ماه دو بارو بعد هر ٥ ماه يكباربتدريج متوجه تاثييرش ميشى نه با يك باز زدنمن تا الان ٤ بار زدم
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 خوب من هفته دیگه اولین دوزش رو میزنم، دکتر گفت میتونی بلافاصله یکماه بزنی یا هر شش ماه یبار، با توجه به هزینه اش نمیدونم واقعا اونقدر تاثیر داشته باشه، مردد شدم عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 چند دوره بايد بزى در يك ماه دو بار و بعد هر ٥ ماه يكبار بتدريج متوجه تاثييرش ميشى نه با يك ب ... تو این چهار بار پوستت چند درصد بهتر شده بنظر خودت؟ پوستت خودت چطور بود قبل تزریق عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
النازارشيا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 898 تو این چهار بار پوستت چند درصد بهتر شده بنظر خودت؟ پوستت خودت چطور بود قبل تزریق بهتز شده درصد نميتونم بگمشفاف تر و سفت تر شده من راضيم كه ادامه ميدم و هر ٥-٦ ماه ميزنم
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 بهتز شده درصد نميتونم بگم شفاف تر و سفت تر شده من راضيم كه ادامه ميدم و هر ٥-٦ ماه ميزنم ممنون عزیزم، هزینه اش برا شما چقدر میشه؟ الان دیدم فیلر لب هم نیم سی سی زدید ، منم دوست دارم همینقدر بزنم ولی باز میترسم بد بشه عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
النازارشيا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 898 ممنون عزیزم، هزینه اش برا شما چقدر میشه؟ الان دیدم فیلر لب هم نیم سی سی زدید ، منم دوست دارم همینقدر ... قربونت عزيزممپروفايلو اخرين بار 5600 زدمفيلر لبم نيم سى سى دو هفته پيش زدمنيم سى سى زير چشمم نيم سى سى لبمو زدمبرند سيتوسيال فرانسوى بود ٤٣٠٠
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 قربونت عزيزمم پروفايلو اخرين بار 5600 زدم فيلر لبم نيم سى سى دو هفته پيش زدم نيم سى سى زير ... چقدر خوب الان پروفایلو به من ۷/۵ گفته دکتر، عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 قربونت عزيزمم پروفايلو اخرين بار 5600 زدم فيلر لبم نيم سى سى دو هفته پيش زدم نيم سى سى زير ... اگه تهرانی میشه اسم دکترت رو بگی عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
النازارشيا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 898 اگه تهرانی میشه اسم دکترت رو بگی اره عزيزم تهرانم سعادت اباد ميرمدكتر زانيار فتحىسرچ كنى اينستاشو پيدا ميكنى
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 اره عزيزم تهرانم سعادت اباد ميرم دكتر زانيار فتحى سرچ كنى اينستاشو پيدا ميكنى ممنون سرچ میکنم و قیمت بگیرم اگه کمتر گرفت برم اخه دوستام اصفهان زده بود ۶ و نیم ولی دو تا دکتر تهران پرسیدم ۷ و نیم عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
النازارشيا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 898 ممنون سرچ میکنم و قیمت بگیرم اگه کمتر گرفت برم اخه دوستام اصفهان زده بود ۶ و نیم ولی دو تا دکتر تهرا ... خواهش عزيز دلم باشهاين چند روز به خاطر نوسان دلار اينطورى قيمتا يهو باز بالا رفتن حتما تحقيق كن و قيمت بگير مسلما تهران اين چيزا گرونتره و فرقيم نداره پروفايلو رو كجا بزنى
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 خواهش عزيز دلم باشه اين چند روز به خاطر نوسان دلار اينطورى قيمتا يهو باز بالا رفتن حتما تحقيق كن و ... ممنون اره درسته حالا باز قیمت بگیرم اگه جایی کمتر بود برم عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
النازارشيا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 898 ممنون اره درسته حالا باز قیمت بگیرم اگه جایی کمتر بود برم اره 🤗♥️💋 رسيدگى به پوست .. خيلي هزينه برِولى جزو بايدهاست پوست شاداب به خودمون اعتماد بنفس ميده
بهار_گلی20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 اره 🤗♥️💋 رسيدگى به پوست .. خيلي هزينه برِ ولى جزو بايدهاست پوست شاداب به خودمون اعت ... اره دقیقا، من کار زیبایی و عمل نکردم ولی سنم بالا رفته طراوتش کم شده احساس میکنم باید کم کم تغییرات رو بدم😅 عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،