رفتیم دکتر تو راه برگشتیم همش غررمیزد سرم میگف شانس ندارم تو مریضی و گرفتمت کاش تورو نمیبردم همش تقصیر مادرمه تورو برام گرفت و فلان و اینا کل راهو تا خونه همش غر میزد و فحشم میداد منم ساکت بودم یا بهش میخندیدم یا چیزی نمیگفتم دیگه نزدیک خونه صبرم لبریز شد گفت من نمیخوامت همش تقصیر مامانمه بهش گفتم منم نمیخواستمت مامان و بابام مجبورم کردن پس الان نمیبینی اصرار دارن طلاقم بدن چون عذاب وجدان گرفتن بخاطر اینکه بدبختم کردن(خدایی راستشو گفتم حقیقت همیشه یه جورایی تلخه روزی که مامانم راجب خواستگاری عمم بهم گفت آنقدر گریه کردم بهش گفتم نمیخوامش مجبورم کرد گفت از عمت زشته پسره خوبیه فلانه...)خلاصه الان با عصبانیت پیادم کرد خونه ورفت
راستی کل راه و هم این حرفو بهم میگف تو ناقصی مریضی فلانی (فقط چون چشام یخورده ضعیفه ۷درصد۵استیگمات۲۵درصدضعف)دکتره بهم گفت امکان داره ارثی باشه کل راهو اینو تو سرم میکوبید
من داشتم فکر میکردم دور از جونت چه مریضی لاعلاج و نقص و عیب خطرناکی داشته باشی،
فقط به خاطر عینک و ضعیف بودن چشم؟!
والا که بهانه هست
امان از بزرگترهایی که با زور برا پسرشون زن میگیرن یا دخترشون رو شوهر میدن
مشکلتون با مشاوره حل نمیشه؟
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
همشون گوهن بابا معلوم نیس چشونه شوهر من عین سک هار همش پاچه میگیره فحش میده به بابا ننه من چ تحمل کن ...
خستم 💔
از توهین وتحقیرهاش خستم دیگه نمیکشم
نمیدونم مشکلش چیه میگه وقتی پیشمی فقط اعصابم خورده با اینکه اصلا کاری بکارش ندارم حرفی هم نمیزنم باهاش ساکتم یا اگه بزنم عادی میخندم باش پریشب هم رفتیم بیرون بهم گفت اصلا دوست ندارم قیافتو ببینم واقعا قلبم بدجوری شکست بغضم هم گرفت ولی هیچی بهش نگفتم فقط خندیدم
نمیدونم همه ی این حرفاش بهش گفتم من جوابتو نمیدم خدا جوابتو میده
ببین من جوابتو نمیدم و خدا جوابت و میده، مشکل زندگیت و حل نمیکنه
باید دنبال حل مشکل باشی، یا میری پیش مشاور بهت راهکار میده برای حل مشکل، یا یه فکر دیگه میکنی
یه وقت بچه دار نشی فعلا
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.