2777
2789
عنوان

دعوای من و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 23 پست

من داشتم فکر میکردم دور از جونت چه مریضی لاعلاج و نقص و عیب خطرناکی داشته باشی، 

فقط به خاطر عینک و ضعیف بودن چشم؟!

والا که بهانه هست 

امان از بزرگترهایی که با زور برا پسرشون زن میگیرن یا دخترشون رو شوهر میدن 

مشکلتون با مشاوره حل نمیشه؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همشون گوهن بابا معلوم نیس چشونه شوهر من عین سک هار همش پاچه میگیره فحش میده به بابا ننه من چ تحمل کن ...

خستم 💔

از توهین وتحقیرهاش خستم دیگه نمی‌کشم 

نمی‌دونم مشکلش چیه میگه وقتی پیشمی فقط اعصابم خورده با اینکه اصلا کاری بکارش ندارم حرفی هم نمی‌زنم باهاش ساکتم یا اگه بزنم عادی میخندم باش پریشب هم رفتیم بیرون بهم گفت اصلا دوست ندارم قیافتو ببینم واقعا قلبم بدجوری شکست بغضم هم گرفت ولی هیچی بهش نگفتم فقط خندیدم

من داشتم فکر میکردم دور از جونت چه مریضی لاعلاج و نقص و عیب خطرناکی داشته باشی،  فقط به خاطر ع ...

نمیدونم همه ی این حرفاش بهش گفتم من جوابتو نمیدم خدا جوابتو میده

نمیدونم همه ی این حرفاش بهش گفتم من جوابتو نمیدم خدا جوابتو میده

ببین من جوابتو نمی‌دم و خدا جوابت و میده، مشکل زندگیت و حل نمیکنه 

باید دنبال حل مشکل باشی، یا میری پیش مشاور بهت راهکار میده برای حل مشکل، یا یه فکر دیگه می‌کنی 

یه وقت بچه دار نشی فعلا

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خستم 💔 از توهین وتحقیرهاش خستم دیگه نمی‌کشم  نمی‌دونم مشکلش چیه میگه وقتی پیشمی فقط اعصابم خ ...

اصلا عصبانی میشن هر چی لیاقت خواهر مادرش میگه بهم بابا بسه دیگه تحمل هم حدی داره بخدا نمیکشه آدم س روز خوبه ده رو گوعه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ببین همین فردا جداشو لطفاً من تاپیک های قبلیتم خوندم خودت بیچاره نکن جداشو 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...