2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردین لطفا بیاین

985 بازدید | 23 پست

خانوما من امروز اولین جلسه لیزرم بود لیزر بدون ژل رفتم تعریف میکرد دستگاهشو که جدیده و... 

تا چند روز ریزش جلسه اولو میبینم کسی لیزر بدون ژل رفته؟ و هزینه جایی که رفتینم بفرمایید ایشون برامن بدون صورت توتال رو ۹۰۰حساب کردن خوبه یا گرونه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بدون ژل هم جدیدتره هم بهداشتی‌تر

من فقط زیر بغل بیکینی میرم ۱۹۰ 

و اینکه دو هفته اول تغییر هاصی نداری چون مویی ک شیو کردی داره در میاد

ولی بعد دو هفته ک شیو میکنی واسه بار اول خودت متوجه میشی ک چقد دیرتر و کمتر در میاد

عزیزم من لیزر کندلا رفتم بدون ژل..ریزشش همون جلسه اول عالی ..۴ جلسه ک رفتم دیدم موهای کرکی لب و بازوهام دارن بیشتر میشن..رفتم دستگاه با ژل الان ۴ جلسه هم اینو انجام دادم راضی هستم و کرکی ها هم از بین رفتن.در ضمن قیمتشم زیاد گفته...فول بادی ۶۰۰ هست..نهایت

عزیزم من لیزر کندلا رفتم بدون ژل..ریزشش همون جلسه اول عالی ..۴ جلسه ک رفتم دیدم موهای کرکی لب و بازو ...

من برا صورتم نمیرم چون کرکیه یعنی دستگاه با ژل بهتره؟؟ 

من برا صورتم نمیرم چون کرکیه یعنی دستگاه با ژل بهتره؟؟ 

اگر کرکی زیاد داری با ژل بهتر جواب میده اگر نه کندلا برای موهای زائد و موهای ضخیم مثلا برا آقایون بهتر جوابه...من موهام نازک و معمولی و بیشتر قسمتا کرکی رفتم ژل بهتر جواب داد.

اگر کرکی زیاد داری با ژل بهتر جواب میده اگر نه کندلا برای موهای زائد و موهای ضخیم مثلا برا آقایون به ...

منم موهام معمولی و تقریبا کرکی هستش یه جلسه رفتم برا کندلا از جلسه بعد برم دستگاه با ژل بهتره؟ درد کدوم کمتر بود؟ ۸جلسه رفتین الان موهاتون کاملا ریخته؟