2777
2789
عنوان

نیازمند دعای همه تون هستم

111 بازدید | 25 پست

دوستان عزیز نی نی نی سایت اینجا می‌گن دعا در حق همدیگه خیلی سریع اجابت می کنه حدود ۳ ساله یک مشکل مالی و کاری داشتم که به امید خدا داره کم کم تا اخر این هفته درست می شه فقط خدا می دونه که چه روزهایی رو گذروندم چقدر سختی کشیدم خواهش می کنم برام دعا کنید تا پایان سال این مشکل مالی و اقتصادیم حل بشه بتونم به اون هدفی که چندین ساله که دنبالشم برسم برای تک تکتون دعا می کنم به نیت هر کسی که زیر این پست کامنت بذاره حدیث کسا می خونم انشالله تا پایان سال و پایان رجب همه مون حاجت روا بشیم 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

نگین برام دعا کن خدا بهترینارو نصیب کنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام 

براتون دعا کردم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگین برام دعا کن خدا بهترینارو نصیب کنه

انشالله عزیز دلم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
انشالله عزیز دلم

فدات مرسی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام  براتون دعا کردم

مرسی خواهر گلم من هم برات دعا میکنم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

الهه برای خوشبختیم دعاکن

انشالله که خوشبخت و عاقبت به خیر بشی عزیزم

برات صلوات میفرستم خدا دلت رو شاد کنه دعا کن منم سلامتیم رو بدست بیارم و مادر بشم

مرسی از لطفت عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز بشه

سلام  براتون دعا کردم

ممنون از لطفت عزیزم التماس دعا انشاله خدا حاجت تو رو هم بده

برات صلوات فرستادم. خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه.. التماس دعا

انشالله برای تو هم بهترینها پیش بیاد ممنون از محبتت