2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

2559 بازدید | 60 پست

خانما ممکنه کسی شوهرش هشت سال زگیل داشته باشه و خودش نگیره من هشت ساله با شوهرم رابطه دارم و یه سری چیزا رو آلتش دیدم شک دارم زگیل باشه یا نه خودش میگه اینا از بچگی بودن ، تو این هشت سال من حتی زایمان طبیعی هم انجام دادم اگر گرفته بودم دکتر میفهمید ؟ یا این علائمی که شوهرم داره تو این هشت سال بدتر نمیشد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاپ اسمیر میری؟

زائده ها رو هم به یه اورولوژیست نشون بدین تا مطمئن شین زگیله یا نه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
نگرفتی دیگه عزیزم ولی امکانش هست بگیری. مراقب باش

عزیزم سوال من اینه اگه بوده باید حتما تا الان میگرفتم دیگه یا حتی واسه خودش این علائم بیشتر نمیشد ؟ نمیدونم به حرفش گوش کنم که میگه اینا از بچگی بودن یا نه

عزیزم سوال من اینه اگه بوده باید حتما تا الان میگرفتم دیگه یا حتی واسه خودش این علائم بیشتر نمیشد ؟ ...

گوش نکن مردا همیشه فراری هستند از دکتر برای مرد خیلی خطرناک نیست بفرستش اورولوژی تست بده خیالت راحت باشه  

😎💚🐬
پاپ اسمیر میری؟ زائده ها رو هم به یه اورولوژیست نشون بدین تا مطمئن شین زگیله یا نه

پاپ اسمیر نرفتم ولی بارها ها معاینه شدم حتی زایمان طبیعی هم داشتم الان تقریبا نه ساله ازدواج کردم اگه بود تو این نه سال چیزی نشون نمیداد ؟خودش میگه از بچگی اینا بودن و دعوا میکنه باهام 

پاپ اسمیر نرفتم ولی بارها ها معاینه شدم حتی زایمان طبیعی هم داشتم الان تقریبا نه ساله ازدواج کردم اگ ...

ینی تالا هیچوقت پاپ اسمیر نرفتی؟

پاپ اسمیر با معاینه با چشم فرق داره

میبری ازمایشگاه اونجا بررسی میشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋