2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

103 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست بلد باشه ؟

من میخام از توی کانال های اموزشی خودم یاد بگیرم .میشه راهنماییم کنین اول باید چه چیزایی رو یاد بگیرم برای شروع ؟

کدوم یکی ابتدایی و راحت تره برای یادگیری 

چه زبانی؟ برای چه کاری؟ اول باید ببینید به چه منظور و برای چه کاری میخواید یاد بگیرید بعد یاد بگیرید

به نظرم برای اشنایی با زبانهای برنامه نویسی فرادرس میتونه کمکتون کنه و برای یادگیری هم سایت مناسبیه

چه زبانی؟ برای چه کاری؟ اول باید ببینید به چه منظور و برای چه کاری میخواید یاد بگیرید بعد یاد بگیرید ...

والا هیچی نمیدونم 😕زبان چیه؟برا همین گفتم باید اول چه چیزایی رو یاد بگیرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا هیچی نمیدونم 😕زبان چیه؟برا همین گفتم باید اول چه چیزایی رو یاد بگیرم 

عزیزم زبان برنامه نویسی هست مثل c , c++ , Python و…

تخصصی هم که خیلی از زبانهای دیگه هست مثل متلب، التیوم و  غیره شما باید نسبت به رشته و حرفه تون برنامه مناسب رو یاد بگیرید 

به فرادرس مراجعه کنید

عزیزم زبان برنامه نویسی هست مثل c , c++ , Python و… تخصصی هم که خیلی از زبانهای دیگه هست مثل متلب، ...

اها متوجه شدم پرسیدم گفتن پایتون خیلی راحت تره  خیلی ممنونم .😕رشتم ک زیسته اصلا با هم فرق دارن کلی ولی علاقه  دارم یاد بگیرم 

اها متوجه شدم پرسیدم گفتن پایتون خیلی راحت تره  خیلی ممنونم .😕رشتم ک زیسته اصلا با هم فرق دارن ...

پایتون یادگیریش اسونتره اما خیلی گسترده هست و کارایی بسیار بالایی هم داره اگر علاقه داشته باشید عالیه

موفق باشی عزیزم ❤️

پایتون یادگیریش اسونتره اما خیلی گسترده هست و کارایی بسیار بالایی هم داره اگر علاقه داشته باشید عالی ...

خیلییییی ممنونم از این ک جواب دادین 🙏🙏. همچنین شما هم موفق باشین 🌹🌹🌹❤️

اگر به برنامه نویسی علاقمند هستین و در عین حال دوست داری درامد بالا داشته باشی پیشنهاد میکنم دوره برنامه نویسی سالیدیتی و ببینی، آموزشهای خوبی تو سایت های خارجی هست ولی سایت های فارسی زیادی هم هستن دارن تخصصی آموزش میدن. پیشنهاد میکنم "دوره آموزش برنامه نویسی سالیدیتی" آکادمی توکن خان و دنبال کنید.

موفق باشید.