2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

103 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست بلد باشه ؟

من میخام از توی کانال های اموزشی خودم یاد بگیرم .میشه راهنماییم کنین اول باید چه چیزایی رو یاد بگیرم برای شروع ؟

کدوم یکی ابتدایی و راحت تره برای یادگیری 

چه زبانی؟ برای چه کاری؟ اول باید ببینید به چه منظور و برای چه کاری میخواید یاد بگیرید بعد یاد بگیرید

به نظرم برای اشنایی با زبانهای برنامه نویسی فرادرس میتونه کمکتون کنه و برای یادگیری هم سایت مناسبیه

چه زبانی؟ برای چه کاری؟ اول باید ببینید به چه منظور و برای چه کاری میخواید یاد بگیرید بعد یاد بگیرید ...

والا هیچی نمیدونم 😕زبان چیه؟برا همین گفتم باید اول چه چیزایی رو یاد بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هیچی نمیدونم 😕زبان چیه؟برا همین گفتم باید اول چه چیزایی رو یاد بگیرم 

عزیزم زبان برنامه نویسی هست مثل c , c++ , Python و…

تخصصی هم که خیلی از زبانهای دیگه هست مثل متلب، التیوم و  غیره شما باید نسبت به رشته و حرفه تون برنامه مناسب رو یاد بگیرید 

به فرادرس مراجعه کنید

عزیزم زبان برنامه نویسی هست مثل c , c++ , Python و… تخصصی هم که خیلی از زبانهای دیگه هست مثل متلب، ...

اها متوجه شدم پرسیدم گفتن پایتون خیلی راحت تره  خیلی ممنونم .😕رشتم ک زیسته اصلا با هم فرق دارن کلی ولی علاقه  دارم یاد بگیرم 

اها متوجه شدم پرسیدم گفتن پایتون خیلی راحت تره  خیلی ممنونم .😕رشتم ک زیسته اصلا با هم فرق دارن ...

پایتون یادگیریش اسونتره اما خیلی گسترده هست و کارایی بسیار بالایی هم داره اگر علاقه داشته باشید عالیه

موفق باشی عزیزم ❤️

پایتون یادگیریش اسونتره اما خیلی گسترده هست و کارایی بسیار بالایی هم داره اگر علاقه داشته باشید عالی ...

خیلییییی ممنونم از این ک جواب دادین 🙏🙏. همچنین شما هم موفق باشین 🌹🌹🌹❤️

اگر به برنامه نویسی علاقمند هستین و در عین حال دوست داری درامد بالا داشته باشی پیشنهاد میکنم دوره برنامه نویسی سالیدیتی و ببینی، آموزشهای خوبی تو سایت های خارجی هست ولی سایت های فارسی زیادی هم هستن دارن تخصصی آموزش میدن. پیشنهاد میکنم "دوره آموزش برنامه نویسی سالیدیتی" آکادمی توکن خان و دنبال کنید.

موفق باشید.