2777
2789
عنوان

😥درد بعد سزارین کی تموم میشه ؟

11644 بازدید | 18 پست

من اصلا نشد استراحت داشته باشم حس میکنم دردم بیشتر شده 

الانم مهره های آخر کمرم گرفته انگار 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون درد شدید نهایت ۱۰ روز، چند روزه زایمان کردی؟ گن بپوش یا شکم و کمرتو با شال ببند، 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اول که استراحت میخواد حتی اگر شرایط خاصی داری در کمترین حالت ممکن فعال باش؟. از حدود ۱۰ روز بعد سزارین دیگه نباید دردی داشته باشی . اگر بخیه ات درد داشت حتما برو دکتر ممکنه عفونت باشه . کمر درد هم بعد زایمان طبیعیه . ماساژ زیر دوش ابگرم خوبه یه سری داروهای عطاری هم هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بااین‌همه عوارض چرا سزارین میکنید آخه پس؟

بابا طبیعی به دل درد کمردرد داره که اونم بعد زایمان ازبین میره

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

عزیزم هفت لایه شکمت برش خورده چه انتظاری داری؟ 

بدترین نوع زایمان سزارینه هرروز بیشتر مژمئن میشم که طبیعی یا فیزیولوژیک بهترین نوع زایمانه 

شیاف بزار درد کمرت بخاطر تزریق آمپوله 

زهد ریایی،جهل مقدس...

منم استراحت نداشتم تقریبا.. همون تایمی که باید بعد زایمان خوابیده باشیم همونو استراحت داشتم... یه سری محدودیتا کلا هست تا یه مدت ولی درد شدیدترش نهایتا ۴۸ ساعته.. ینی من اینجور بودم تا ۴۸ ساعت از شیاف مسکن استفاده کردم از اون به بعد دیگه اوکی بودم..فقط مایعات زیاد میخوردم و آنتی بیوتیکامو سروقت خوردم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اون درد شدید نهایت ۱۰ روز، چند روزه زایمان کردی؟ گن بپوش یا شکم و کمرتو با شال ببند، 

استارتر فقط خیلی شل ببند، که فشار رو مثانه ات نیاد و افتادگی رحم و مثانه پیدا نکنی

وای لعنت به بی حسی 😣😣

پسر اولم  بیهوشی کامل بودم هیچی از سزارین و دردش نفهمیدم موقع مرخص شدن از بیمارستان راحت لباس پوشیدم اومدم خونه 

ولی ایتبار پدرم در اومد الان سه ماه از سزارینم میگذره هنکز کمر درد دارم 

ولی نگران نباش در کل بعد از ده روز  کم کم رو به بهبود میری بعداز ۴۰ روزم آدم خیلی بهتر میشه

خوشحال میشم پیجم 

من بعد زایمانم ترک های پوستی بارداریم خیلی درد می کرد

الانم اطراف بخیه هام کامل بی حس

خم و راست میشم کمر درد دارم

منم ۲۰ روزه زایمان کردم 

انقدر میگفتن سزارین عالیه درد نداری والاه اینجوریم نیود من انقدر اذیت شدم 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
عزیزم هفت لایه شکمت برش خورده چه انتظاری داری؟  بدترین نوع زایمان سزارینه هرروز بیشتر مژمئن می ...

منم فیزیولوژیک بودم بلافاصله بعد زایمان پاشدم راه رفتم و کارکردم .الان سراینم میخام فیزیولوژیک باشم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد