2777
2789

عزیزان من دستم توی اشپزی کردن تند است و همیشه غذاهام گرم بوده و هیچوقت فریزی نبوده و معمولا سرخ کردنی هم کم درست میکنم شماها چکار می کنین که مثلا اگه اراده  کندی سه سوته بتونین یه غذایی که باب میل بچه ها هم باشه را اماده کنید فرضا من رفته باشم بازار و تا بخام برگردم و مشغول ناهار بشم از شام درست کردن وقت کم میارم ممنونم که نظر میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمبوسه.... کوکو سبزی و سیب زمینی، فیله مرغ حالا یا ساندویچی یا با برنج، تن ماهی و برنج، تن ماهی و تخم مرغ و سیب زمینی

غذا فوری زیاد هست

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

مجبور بعضی چیزارو فریز کنی. من همیشه حبوبات فریز شده دارم. هویج فلفل دلمه کدو سبز خرد شده فریز میکنم.از شب قبل هم میدونم با وجود شرایط شام وناهارم چیه.وقتی که کاردارم حبوبات وسبزی رو از فریزر درمیارم ۴۵ دقیقه ای آش رشته آمادس.آرد ونمک زردچوبه و سبزی خشک و....مخلوط کردم برای کوکو.سویا رو میخیسونم بعد چرخ میکنم بسته میکنم برای غذاهای مختلف دیگه زمان نمیبره.میتونی مایه فلافل درست کنی فریز کنی.سمبوسه همیشه دو برابر میپیچم ی بسته میزارم فریزر.اما من هیچ وقت کدو بادمجون سرخکرده برنمیدارم.فقط سبزی قورمه وکرفس.مرغم اگه شب قبل مرینت کنی.هم زودتر میپزه هم خوشمزه تر میشه.غذاهایی که خودمون فریز میکنیم شرف داره به کنسروها وتن ماهی و غذای آماده ونیمه آماده 

من مجردم 🙂 با این بازم مامانم تنبلی میکنه غذایه درست نمیزاره جلوم😭😭😭

مجرد جان غذا پختن برای کسی که خودشو اونقدر بزرگ میدونه که بیاد نی نی سایت وظیفه مادرش نیست دو روز در هفته خودت بپز

مجرد جان غذا پختن برای کسی که خودشو اونقدر بزرگ میدونه که بیاد نی نی سایت وظیفه مادرش نیست دو روز در ...

چرا دعوام میکنی؟💔😐 عزیزم مامانم یکی از زانوهاش درد میکنه من با اینکه شاغلم خیلی اوقات از سرکار که میرم خونه خودم حتی لباسمم عوض نمیکنم و غذا درست میکنم ولی در کل منظورم اینه که مامانم چون کم طاقت شده بخاطر پاهاش غذارو همینجوری میریزه تو قابلنه زیرشو روشن میکنه ینی دل نمیده به غذا 

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵