2777
2789
سگ نجسه  خونه زندگیت رو نجس میکنه یه مو  سگ به لباست باشه  آب دهنش به لباست باشه&nb ...

شاید یکی اصلا اعتقاد نداشته باشه سگ نجسه اون وقت چاره چیه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سگ از وقتی دزد رو رسوا کرد نجس خونده شد.🤦‍♀️🤦‍♀️

سنگین بود👍

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که جبه میگیرن و میگن سگ نجس نیست طبق علم پزشکی در بدن سگ هزاران میکروب ناشناخته وجود داره مخصوصا بزاق دهانش و اون واکسنی هم ‌که میزنن و مثلا میگن تمیزه بیشتر فرمالیته است چون واکسنش فقط یکی دوتا میکروب و از بین میبره

در ضمن سگ اگه وارد خونه ای بشه حالا یا خونه یا حیاط فرشته ها از اون خونه میرن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

من سگها رو دوست دارم 

ولی سگها طوری آفریده شدند که توی طبیعت زندگی کنن 

وقتی توی زمستون ما وسایل گرمایشی روشن می کنیم اونا اذیت میشن

وقتی مجبورشون میکنیم جای خاصی ادرار و مدفوع کنن دچار استرس میشن

یه مستند هست داخل گوگل سرچ کنید یه نوع عفونت بسیار حاد هست بین سگها که برای انسان مرگباره و واکسیناسیون روی اون تاثیری نداره

سگها بعد از مدفوع مقعدشون رو با لیس زدن تمیز میکنن .بعد بزاق دهانشون بسیار زیاده و قطراتش به همه جا میپاشه و باعث بیماری میشه

نجس نیست نگران نباش

آیه قران راجع به نجاستش نداریم ولی حدیثای محکم چرا داریم 

هر وقت پسرم عصبیم میکنه میگم باید بجای تو سگ بزرگ می کردم حیف که نجسه.

🙄🙄🤕🤐🤐

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

منم از سگ بدم میاد وحاضر نیستم حتی نزدیکش بدم اما این خانوم خیلی بی ادبانه نظر میدن نظر هر کس برای خودش محترمه چقد خوبه یاد بگیریم اینقد تو کارای بقیه دخالت نکنیم میگین نماز باطله؟خب شاید یکی اصلا نماز نمیخونه یا دوست داره با این شرایط بخونه فقط ب خودش وخدای خودش مربوطه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه فیلم دیدم سگه محل ادرار و مدفوعش و لیس زد تمیز کرد بعد یکی که خیلی سگ دوست داشت صداش کرد رفت پیشش با همون زبون کثیفش صورت اونم لیس زد🤮

در ضمن یه کی از پسرهای آشناهای دورمون میگفت سگ نجس نیست و الکیه همش،از سگش بهش یه بیماری منتقل شد فوت کرد.بخاطر ضرری که برای آدم داره دین گفته نجسه تو خونه نبرید نه چیز دیگه

تو اگه نخبه بودی آمریکا و اسراییل ترورت میکردن نه اینکه تشویقت کنند.

خدا لعنت کنه اون کسایی که سگ نگه میدارن و باصدای سگشون همسایه ها آسایش ندارن. به فکر واق بی موقع سگشون نیستن. آخه کلی زحمت میکشی بچه را خواب کنبی بعد بیدار میشه و خوابوندنش خیلی سخت تره. یا کسی تو خونه مریص داره. همش به فکر سگ بازی خودشونن. آخه این سگ چه درد اونها را دوا میکنه؟ 

خدا لعنت کنه اون کسایی که سگ نگه میدارن و باصدای سگشون همسایه ها آسایش ندارن. به فکر واق بی موقع سگش ...

واقعا درست میگی.همسایه ماهم داره بچه ها شب موقع خواب که صدای سگه میاد از ترس میخوان سکته کنن.

سگ دردی رو دوا نمیکنه چون غربی ها دارن شده کلاس براشون.ولی اونجا چون نظام خانواده ازهم پاشیده بیشترشون بخاطر تنهایی سگ نگه میدارن.

تو اگه نخبه بودی آمریکا و اسراییل ترورت میکردن نه اینکه تشویقت کنند.