2777
2789
عنوان

به نظر شما این مسئله خیلی مهمه ؟

276 بازدید | 22 پست

من پدربزرگ و مادربزرگم فوت شدن و فامیل از هم دور شدیم هر کدوم رفتیم سر زندگی خودمون و زیاد با کسی رابطه نداریم و چندتا شون برای کارشون شهر دیگه زندگی میکنن دید بازدیدمون خیلی کم شده و شوهرم بابت این موضوع همیشه بهانه گیری می‌کنه که چرا نیستید باهم خیلی مسئله رو بزرگش کرده به نظر شما حق با کدومه من یا اون من اصلا تو زندگی خودمون این چیز مهم نمی‌دونم آخه کار به کسی ندارم آیا شما هم این مسایل دارید ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خیلی طبیعیه وقتی بزرگترهای فامیل فوت کنن، بقیه برن دنبال زندگیشون.

الان دیگه مادر و پدر شما خودشون بزرگتر هستن و داماد دارن.

این مورد توی بقیه فامیل هم صدق میکنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بهانه الكي ميگيره شايدم خودش از خانواده شلوغ و بزرگي مياد عادت داره به مراودات زياد و شلوغي 

ولي فاميل هرچي كمتر دخالت و شايعه و حرف درآوردنشونم كمتر ميشه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

اکثرا همینه،معمولا همه وقتی خانواده خودشون گسترش پیدا میکنه فقط وقت دیدوبازدید با بچه ها خودشون دارن،بهش بگو گوشت کیلو۳۰۰ وبرتج۱۵۰دیگه این حرفا نداره،دنبال زیربغل ماری

بهانه الكي ميگيره شايدم خودش از خانواده شلوغ و بزرگي مياد عادت داره به مراودات زياد و شلوغي  و ...

من دقیقا همین نظر دارم هر خانواده ای روش زندگی خودشو داره نباید مقایسه کرد

خب خوبه کم کم بازدیدا رو تازه کنید رفت و آمد خیلی خوبه

نه عزیزم بد نیست آخه چون بزرگترها نیستن و هرکدوم برای خودشون خانواده تشکیل دادن سخته مثل دوران قدیم دور هم جمع بشن

نه عزیزم بد نیست آخه چون بزرگترها نیستن و هرکدوم برای خودشون خانواده تشکیل دادن سخته مثل دوران قدیم ...

درک میکنم

خانواده مادری منم همینطور شده

مامانم تقریبا یکساله که ماهی یبار دعوتشون میکنه و میگه بیایید روضه خونگی دارم هرماه

باعث شده از هم باخبر بشن خواهر و برادرا

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
مرسی که واقعا با من هم نظرید شاید خنده آت بگیره برای من مشکل بزرگی شده برای خودم عجیبه 

خب عزیزم واقعا ازش بپرس چیش شما رو اذیت میکنه؟  چه مشکلی برات پیش میاره که دایم میگی. 

بعدم اصلا خودتو اذیت نکن خیلی راحت بگو هر کی یه مدلیه. بعدم اگه فامیلتو دوست داری و شوهرت پایه ست خب رفت و آمد کنید 

خب عزیزم واقعا ازش بپرس چیش شما رو اذیت میکنه؟  چه مشکلی برات پیش میاره که دایم میگی.  بع ...

نه عزیزم بهانه گیری الکی فقط میخواد منو اذیت کنه چون اصلا قطع رابطه باهم یا قهر نیستیم یه موقع هایی در سال قرار میذاریم دورهم هستیم ولی همسر من گیر میده چرا مثل طرف ما هر جمعه باهم نیستید خیلی اهل مقایسه هست من اصلا اینجوری نیستم و اصلا از این اخلاقش خوشم نمیاد