2777
2789
🤝🏻🥺💔😭 اشکال ندارهه راه جبران هست من توی دوماه تونستم ترازم رو از ۴۲۰۰به ۶۵۰۰و رتبه ام رو از ۷ ...

نمیدونم انشالااا 

که همه موفق بشن خودمون هم همینطور 

اگه جونی تو این تن منده باشه ک ادامه بده ❤️

😔💔

[QUOTE=277104480]😭😭😭😭هعییی خیلی تلاش کردم خیلیی این چند ماه شب و روز نداشتم  ولی جواب زحماتم کوو واااای 😭 ...[/QUOTE

باور میکنی من روازیی که مدرسه بودم ۸ ساعت میخوندم و روزای تعطیل ۱۲،۱۳ساعت😢💔ولی خب درصد هام انگار در کتابو باز نکرده بودم

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکست یکی از راه های موفقیته تازه من اسمش نمی‌ذارم شکست میذارم « تجربه » گلم ناسپاس نباش حکمتی داره ...

مرسی اقعا خیلی ممنون با حرفت دلم اروم شد 

حتمن یه حکمتی داشته دعا میکنم خدا زحمت همه اونایی که زحمت کشبده حتی من حقیر رو هم بینه 

ممنون از حرفات ❤️❤️

ایول دمت گرم

قربونت عزیزم🥰💕

ولیی خب این نتایج کنکور اومد درسته قبل از اینکه استارت درسخوندن برا کنکور رو بزنم کنکور دادم ولی باز خیلی حالم گرفته شد🥺💔

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

اگه رشته تجربی هستی میتونم کمکت کنم

میشه بگید چیکار کنم!

دانش اموز خیلی خوبی بودم سال 12م ولی مشکلات زیادی داشتم نتونستم این سه سال اونجوری ک میخواستم باشم

حتی قلم چی هم نرفتم خیلی مهمه قلم چی؟

من الان فهمیدم نتایج اومده دارم دخترمو شیر میدم نمیتونم پاشم شماره داوطلبی رو پیدا کنم دارم از استرس میترکم دخترمم ول نمیکنه😑😶 البته من نخونده بودم و کنکور زبان دادم نمیدونم چرا انتظار دارم قبول شم

میشه بگید چیکار کنم! دانش اموز خیلی خوبی بودم سال 12م ولی مشکلات زیادی داشتم نتونستم این سه سال اون ...

الان رتبه ت چند شده

ببین اول اینکه تو خونه همممممه مشکلات هس 

مهم اینه انگیزت بزرگتر از بهانه ها و مشکلاتت باشن

یه هفته استراحت کن باقدرت دوباره بخون 

اگه نهایتا دیدی کنکور تیر خیلی بهتر نشد و نمیتونی بمونی همینجا تگم کن واست رایگان انتخاب رشته کنم 

من الان فهمیدم نتایج اومده دارم دخترمو شیر میدم نمیتونم پاشم شماره داوطلبی رو پیدا کنم دارم از استرس ...

عیب نداره عزیزم منم دختر دوساله دارم میخوام کنکور بدم هنوز نتونستم شروع کنم 😁