2777
2789
الان رتبه ت چند شده ببین اول اینکه تو خونه همممممه مشکلات هس  مهم اینه انگیزت بزرگتر از بهانه ...

حتی نمیخوام رتبمو ببینم مدرسه افتضاحی داشتم تکالیف چرت زیادی میدادن..الان تعطیل کردم خیلی جدی بخونم حتی شده پشت میمونم واسه هدفم ولی نمیدونم چیکار کنم کم نیارم همیشه حس میکنم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=277104480]😭😭😭😭هعییی خیلی تلاش کردم خیلیی این چند ماه شب و روز نداشتم  ولی جواب زحمات ...

شاید خوب نخوندی یا خوب تست نزدی 

برای کنکور باید تست زیاد بزنی مخصوصا زمان دار

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭
حتی نمیخوام رتبمو ببینم مدرسه افتضاحی داشتم تکالیف چرت زیادی میدادن..الان تعطیل کردم خیلی جدی بخونم ...

پله به پله برو جلو ، اهداف کوچیک تنظیم کن و بخون 

درنهایت  می بینی موفقیت روبروته

شاید خوب نخوندی یا خوب تست نزدی  برای کنکور باید تست زیاد بزنی مخصوصا زمان دار

نمیدونم اصلا حالم خراب شد از  کنکوره راضی بودم میگفتم خوب زدم حتی نگا سوالا هم کردم 

ولی الان یه درصد نامعقول داده ک باورم نمیشه 😭😭😭

نمیدونم اصلا حالم خراب شد از  کنکوره راضی بودم میگفتم خوب زدم حتی نگا سوالا هم کردم  ولی ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شاید بی دقتی زیاد داشتی 

چیکار کردی؟

مث چی خوندم و مشاور گرفتم و روش درست خوندن و تست زدم رو یادم داد من قبلا همه کتاب ها رو یه جور میخوندم🤦🏻‍♀️

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

من تجربی بودم کنکور انسانی دادم🤣الان دیدم خدایی داغانم خخخخ بالاترینم ۴۰ بود 🙃ولی ناراحت نباش تیر جبران کن 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
مث چی خوندم و مشاور گرفتم و روش درست خوندن و تست زدم رو یادم داد من قبلا همه کتاب ها رو یه جور میخون ...

عریزم چی میخونی؟

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید 🙏🏻

گلم بخداا فقط خیلیی خوندم و در شبانه روز خوابم بین ۴،۵و۶ساعت بود و اینکه تعدا  تست و روش درست درس خوندن رو یاد گرفتم و مشاورم چون پیگیری میکرد و ازم چرک نویس میخواست و آزمون میگرفت بیشتر تلاش میکردم

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود