2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 65 پست
منم سینه هام تیر میکشه و زیر شکمم و این ک چند روزه زیر شکمم نبض میزنه تکرر ادرارم دارم 

گفتید کی باید بری سونو؟حتما خبر سلامتی خودتو و نی نی تو بهم بده منم حتما خبرمیدم انشالله به حق امام زمان هردو نی نی سالم و سلامت مونو بغل میکنیم

اره مال منم همش نبض میزنه نمیدونم به خاطر پمپاژ با فشار قلبه یا من همش حس میکردم قلب نی نی خودمه&nbs ...

انشالله ک قلب نینی هامونه از منم میزنه انقدر ذوق میکنم میگم قلب بچمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پیاز حالمو بد میکنه خیار سبز هم اصلا نمیخورم چون معده امم مشکل داره 

عه من فقط بااین سالاد اروم میشدم

بیسکوییت یانون‌خشکم خوبه اب معدتومیگیره

بوکردن فلفل دلمه ای تازه هم‌خوبه

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
من قرص هم داده اصلا فایده نداشت اصلا هیچی  هم اندوسترون هم B6

اخی عزیزم سخته میدونم ولی مجبوری تحمل کنی بخاطرکوچولوت

انشالله سریعتر این ویارت رفع بشه

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
گفتید کی باید بری سونو؟حتما خبر سلامتی خودتو و نی نی تو بهم بده منم حتما خبرمیدم انشالله به حق امام ...

باشه گلم حاتما من باید هفته دیگه 4شنبه میرفتم دکترمنیست براهمون دوشنبه میرم برام دعا کن منم حسابی برات دعا میکنم انشالله تو این ماه شعبانی عیدیامونو بگیریم بتونیم صدا قلب نی نی رو هم تو سونو بشنویم خیالمون راحت باشه 🙏

بیا و این روزا رو بساز برای خودت و حالشو ببر خدارو شکر کن که مثبت شد و داری مامان میشی از این به بعد ...

دعا کنید خدا کمک کنه من این بارداری رو بگذرونم مرسی از صحبتای قشنگت

باشه گلم حاتما من باید هفته دیگه 4شنبه میرفتم دکترمنیست براهمون دوشنبه میرم برام دعا کن منم حسابی بر ...

یعنی شما از من جلوتری بارداری تون من گفته ده روز دیگه بیا انشالله حتما برات دعا میکنم میدونم که همه چی خوب و عالی پیش میره

یعنی شما از من جلوتری بارداری تون من گفته ده روز دیگه بیا انشالله حتما برات دعا میکنم میدونم که همه ...

من انتقالم 16بهمن بودگلم شما کی بود انتقالت؟  انشالله ک براتوام همه چیز عالی پیش بره گلم

اره مال منم همش نبض میزنه نمیدونم به خاطر پمپاژ با فشار قلبه یا من همش حس میکردم قلب نی نی خودمه&nbs ...

روزای بعدی سینه هاتون دردش کمتر شد؟من قبل اینکه بفهمم باردارم سینه هام بیشتر درد میکرد الان که فهمیدم باردارم کمتر درد میکنه

برا من ۲۳ بود نی نی شما چند روز بزرگتر🤣❤

اره گلم 7روز فرقشونه موفق باشی گلم نگران نباش ایشالله نینی هامون تو سلامت کامل جاشون تو دلمون امنه و قلبشون تشکیل شده من مادر شوهرم میگه دل ک میزنه یعنی قلب داره