2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 65 پست
خداکنه من خیلی داغون شدم خیلی هرچی میرم جلو انگار سخت تر میشه 

عزیزم درکت میکنم من هم استراحت مطلق بودم هم به شدت بالامیاوردم فقط سالادشیرازی معدمو اروم‌میکرد شماهم امتحان کن

انشالله با بغل گرفتن کوچولوت همه این روزای سخت ازیادت بره

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم میگم شما الان علاعم چیزی هم داری؟  

علائم پریودی یکم دل درد و کم درد و یکمم نوک سینم درد میکنه همشم احساس میکنم ادرار دارم که فک کنم بخاطر استرس ولی یکم تیرکشیدن زیر شکم 

نمیدونم بخورم؟

اگرتهوع داری یکم بخور بخاطر آب لیموش معده رو اروم میکنه فقط گوجه کم بریز و داخلش سبزی خشک شده هم بریز که سردیشوبگیره یا فلفل دلمه ای تازه بوکن

اتفاقا اصلا به چیزای بد فکر نکن من  یادمه اولش که تهوع نداشتم همش تو اینستا و سایت ها دنبال سیس ...

امیدوارم بهتر شی من خودم گفتن حالت تهوع همه چی رو گردن میگیرم فقط خیالم از بارداریم راحت شه

علائم پریودی یکم دل درد و کم درد و یکمم نوک سینم درد میکنه همشم احساس میکنم ادرار دارم که فک کنم بخا ...

منم سینه هام تیر میکشه و زیر شکمم و این ک چند روزه زیر شکمم نبض میزنه تکرر ادرارم دارم 

علائم پریودی یکم دل درد و کم درد و یکمم نوک سینم درد میکنه همشم احساس میکنم ادرار دارم که فک کنم بخا ...

ادرار که عادیه من اصلا نمیتونستم تحمل کنم چون اون فسقل میاد بعد دیگه رحم فشار میاره رو مثانه باید تند تند خالیش کنی 

بیا و این روزا رو بساز برای خودت و حالشو ببر خدارو شکر کن که مثبت شد و داری مامان میشی از این به بعد ریلکس باش استراحت کن مقوی بخور میوه هر چی

نوبر اومد بخور بچه آت خوشگل بشه هر جا رفتی بلند نشو کار کنی ناز کن لباسای بارداری بخر بپوش کباب بخور شیر بخور آجیل هر روز هفت تا دونه سیب هر روز یکی خلاصه عین برق و باد میگذره و اگه استفاده نکنی و حالشو نبری ‌‌‌‌‌‌پشیمونون میشی 

من ۱۶ هفته م هنوز تهوع دارم تازه بالا هم میارم

همه یجورنیستن عزیزم دکترمیگفت اکثرخانوما تا هفته دوازده تهوع دارن حالا شانس شماطول کشیده اشکالی نداره به دکتربگیدقرص بنویسه براتون

منم سینه هام تیر میکشه و زیر شکمم و این ک چند روزه زیر شکمم نبض میزنه تکرر ادرارم دارم 

اره مال منم همش نبض میزنه نمیدونم به خاطر پمپاژ با فشار قلبه یا من همش حس میکردم قلب نی نی خودمه 

من روزای اول اینقدر سینهه ام سنگین بود فکر میکردم که تن گذاشتن روم و نوک سینه ام خیلی حساس بود لونجا بود که شک کردم