2777
2789
عنوان

بارداری

621 بازدید | 65 پست

خانوما من انتفال جنینم موفق شد بتای اول۴۵۴ بتای دوم ۹۵۱

الان باید چیکار کنم؟چرا نگرانی هامون تموم نمیشه؟میتونید یکم توضیح بدید یا یکم باهم حرف بزنیم از این روزا؟ممنون میشم هرکی تجربه داره بگه چی خوبه چی بد

منم باردارم 9 هفته ام تازه تموم شده 

من خیلی تهوع دارم شدید روزی 2 بار بالا میارم 

کف دست و پام هم همش یخ زده 

من از ترس قند اصلا چیزای شیرین نمیخورم 

امشب از سر درد و اینا پوکیدم چشامم درده 

ولی خوب باید به بعدش به ارزه 😍گرچه مال من خیلی سخت میگذره این روزا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر اگه از الان میخوای حرص بخوری تا نه ماهگی و زایمانت هم میخوری کاری که من کردم و الان پشیمونم که چرا این کار هارو میکردم و از بارداریام لذت نبردم 

پس تزوخدا آروم باش فقط خوشحال باش که نینیت قراره تا هشت ماه دیگه کنارت لالا کنه 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
عزیزم استرس چی داره نداشته باش ریللکس باش و تا میتونی غذا بخور و خودتو تقویت کن تا صدای قلب نازشو بش ...

دوس دارم یکی بهم بگه بیا تموم شد اینم بچت بگیرو برو حالشو ببر🤣هرمرحله که میریم جلو ی مرحله دیگه میاد توکلم بخداست ولی دوس دارم درموردش حرف بزنم تا اروم شم

منم باردارم 9 هفته ام تازه تموم شده  من خیلی تهوع دارم شدید روزی 2 بار بالا میارم  کف دس ...

امیدوارم به حق این روزای عزیز بارداری خوب و راحتی داشته باشید برای منم دعا کنید

دوس دارم یکی بهم بگه بیا تموم شد اینم بچت بگیرو برو حالشو ببر🤣هرمرحله که میریم جلو ی مرحله دیگه میا ...

وای منم 😓من الان دوماهم تکمیل شده از هفته 6تهوع شروع شد و همینطور رو به جلو داره بدتر میشه الان 9تموم شده وارد 10هفته شدم 

خواهر اگه از الان میخوای حرص بخوری تا نه ماهگی و زایمانت هم میخوری کاری که من کردم و الان پشیمونم که ...

چشم عزیزم مرسی از نصیحت قشنگت دوس دارم ولی خب سخته🤣واااای ازدست چیزایی که ادم میخونه نگران میشم وگرنه میدونم وقتی خدا خودش داده خودشم نگه میداره 

وای منم 😓من الان دوماهم تکمیل شده از هفته 6تهوع شروع شد و همینطور رو به جلو داره بدتر میشه الان 9تم ...

به سلامتی انشالله که نی نی تو بغل کنی اروم شی برا منم دعا کن دوست قشنگم