2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلا رو داشتم اما بزرگترینش این بود که مخارجمو نه بابام گردن میگرفت نهشوهر🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مشکلات دوران عقد رو جدی بگیر.یه هشداره کع بعدش همه چی چند برابر بدتر میشه. اگه الان نمیتونی بعدش قط ...

وقتی با شوهرم دوتایی هستیم مشکل نداریم و خوبه .

منم همین مشکلا رو داشتم اما بزرگترینش این بود که مخارجمو نه بابام گردن میگرفت نهشوهر🤣

من هر دو واسم می‌ریزن و خانواده خودم خیلی بفکرن... مشکل من خانوادشه که بی فرهنگن و روی حرفاشون نیستن فقط الکی حرف میزنن و حسووووودن والا عجییییبن...فقط شوهرم خودش خوبه 

من هر دو واسم می‌ریزن و خانواده خودم خیلی بفکرن... مشکل من خانوادشه که بی فرهنگن و روی حرفاشون نیستن ...

همین که خودش خوبه شکر

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چون اولشه. مشکلتون چیه؟ خانوادشه؟

در اصل سه ساله باهمیم.... 

خانوادش روز خواستگاری کلی قول و قرار گذاشتن ولی الان به هیچی عمل نکردن و الکی میگن باشه ..مگه میشه ی خونه یک سال فروش نره؟؟؟؟ هیچ کاری هم واسم نکردن .. خواهرشوهرامم که حسوووود ... شوهرم خودش می‌دونه بدن ولی همیشه میگه فکر نمی‌کردم در این حد 

اگه میفهمه که بدن و ازت در مقابل اونا حمایت میکنه  که خوبه وگرنه افتضاحه

اره دفاع می‌کنه ..دلم میخواست اینقدر پول داشتم که گور بابای خانوادش و شوهرم رو بیارم شهر خودم .... الان اگه از بابام بخوام به نظرتون بده ؟ بهترین مجلس عقد و تا الان همه کار خانوادم کردن که حسرت نخورم ولی دیگه خسته شدم همش خانوادم البته خود همسرمم در حد توانش واسم کم نمیزاره 

اره دفاع می‌کنه ..دلم میخواست اینقدر پول داشتم که گور بابای خانوادش و شوهرم رو بیارم شهر خودم .... ا ...

نمیدونم ولی من که دوست دارم شوهرم برام بکنه نه خانوادم....بنظرم بعد مدتی فکر میکنن که وظیفه خانواده شماست