2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کن خب. خیلی اسونه که🤦🏼‍♀️ چن سالته؟ حال ندارم پاشم از دفترم چک کنم

بیشتره دستور های نت و پختم ولی بد میشه 

یا پف نمیکنه یا خمیر میشه یا طعم اش بد میشه

بیشتره دستور های نت و پختم ولی بد میشه  یا پف نمیکنه یا خمیر میشه یا طعم اش بد میشه

سفیده رو با همزن بزن کامل سفید و سفت شد بذار یخجال، اخرش بریز که پفش نخوابه، پکینگ پودر خوب بزن. چک کن کامل پخته باشه. کلا اسونه ها

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

تخم مرغها رو نیم ساعت قبل پخت بزار بیرون یخچال. شیر یا ماست رو هم همچنین .

۴ تا تخم مرغ و ۱قاشق چایخوری وانیل و یک پیمانه شکر رو ۱۰ دقیقه با همزن بزن بعد داخلش دوسوم پیمانه روغن مایع و دوسوم پیمانه ماست یا شیر بریز  و ۳۰ ثانیه هم بزن . بعد ۲پیمانه آرد رو با ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۳ بار الک میکنیم و کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم و آروم در جهت عقربه های ساعت هم می‌زنیم با لینک . تو ۳مرحله مواد آرد رو به مایعت اضافه میکنی. خیلی هم نزن که کیکت سفت میشه . بعد بریز داخل قالبی که چرب کردی و آرد پاشی کردی .بزار طبقه وسط فر و به مدت ۴۵دقیفه با ۱۸۰ درجه . راستی یادت نره همون اول قبل اینکه شروع به کار. کنی فر روشن کنی تا حسابی گرم بشه و کیکت روزه و پف عالی کنه . این بهترین و راحت ترین طرز تهیه کیک خونگی هست . میتونی ۱ قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال بریزی داخل ماست یا شیرت و به موادت اضافه کنی تا کیکت طعم پرتقالی بگیره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃