2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنی بخدا هر چی با مرد راه بیای سوار میشه حتی خود شوهرمم که یک مرده میگه زن باید حقشو بگیر ...

بی زبونیم خیلی کاردستم داد.خودش اصرار کرد باردارشم(بارداری دوم)گفت نوکرتم همش کمکت میکنم همش بامن پسرمون تنهاس و اینا.حالا ک بچه اوردم دیشب اولین شب ک اومدم خونم پشتشو کرد تاصبح تخت خوابید من تاصبح بالاسربچه بیدار🥲

بی زبونیم خیلی کاردستم داد.خودش اصرار کرد باردارشم(بارداری دوم)گفت نوکرتم همش کمکت میکنم همش بامن پس ...

توروخدا مظلوم نباش سرت کلاه میره پیر میشی

ازش بخواه

مشکلت اینه ازش درخواست نمیکنی

تقصیرمازناس ک ازشون بُت میسازیم من ازش واقعا بت ساختم میپرستیدمش

اشتباهت همین بوده عزیزم 

ی مثال برات بزنم  شوهر من تز نظر قیافه. و تیپ خوبه مجردیاش خییلی بهش پیشنهاد میدادن حتی ی زن خیلی راحت بهش گفته بیا منو...  ولی انید پاک. بوده تو عمرش با هیچکی نرفتع حتی بعد ازدواج خیلی موقعیت داشته ولی میگ بخاطر رضای خدا و دل تو نمیخام برم با کسی چون دوستت دارم و واقعا هم من تجربه اولش بودم خییلی ناشی بود اولا تو رابطه ولی الان عالیه 

فکر. کن شوهر من همچین ادمیه و من ذره ای بهش اعتماد ندارم و 24ساعته چکش. میکنم 

پس هیچوقت ب هیچ نوع مردی اعتماد نکن

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
اشتباهت همین بوده عزیزم  ی مثال برات بزنم  شوهر من تز نظر قیافه. و تیپ خوبه مجردیاش ...

شوهرمن برعکس

میگ من تومجردیم هرکاربگی کردم ولی الان چون همشو تجربه کردم دیگ‌نمیخوام اون کاراو‌کنم منه ساده هم خام حرفاش

شوهرمن برعکس میگ من تومجردیم هرکاربگی کردم ولی الان چون همشو تجربه کردم دیگ‌نمیخوام اون کاراو‌کنم م ...

نمیگم اونایی ک. قبلا همه کار. کردن بد هستن یا خوب ولی خب باید هواست یاشه بخدا شوهر من ببینی ی رفیق نداره اصلا تنهایی جایی نمیره گوشیش کلا تو خونس دست من همیشه کنارمه هرکی زنگ بزنه بخدا ناشناس باشه ب من میگ ببین کیه ولی بازم اعتماد ندارم

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
اخه اصلا روحیه شوهرای خائنو نداره نمازش سروقته خیلیم هوامو‌داره نمیدونم چ‌مرگشه

ازدواجتون سنتی بود ؟ منم دقیقا ی دوست داستم شوهرش مذهبی گوشی مخفی داشت خیلیییی هم رابطه با زنش خوب بود دقیقا میرفت باغ سرکار گوشی و روشن می‌کرد دوستم زیر صندلی راننده تو ماشین خودشون پیداش کرد اونم موقع زایمان زنش زیر ابی رفته بود و حدودا ۳ سالی بود با ی زن مطلقه بود

ازدواجتون سنتی بود ؟ منم دقیقا ی دوست داستم شوهرش مذهبی گوشی مخفی داشت خیلیییی هم رابطه با زنش خوب ب ...

نه خودش انتخابم کرد اصلا سنتی نبود

چقد شرایطش شبیه ب منه