2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهر

912 بازدید | 51 پست

متوجه شدم سه ماهه همسرم یه گوشی دیگ داره هروقت میره باغ یاسرکارهمراهشه ولی خونه همراهش نیس یه روز قرار شد‌من‌زودتر برم‌خونه مادرم فکرکرد خونه نیستم شوکه شد بعدرفت باشگاه دیدم‌توجیب شلوار کارشه

سه هفتس زایمان کردم دیروز بی خبراومدم خونم(ی۳هفته مجبورشدم خونه بابام‌باشم چون سزارینی بودم)بعددیدم زیرمبله رمزداره

بنظرتون باهاش صحبت کنم؟چون منوهمسرم خیلی باهم خوب بودیم مشکلی خداروشکر نداشتیم اصلاو ابدا‌ نه از لحاظ جنسی نه از لحاظ اخلاقی خیلی اوکی بودیم.الان هرکاری میکنم‌دلم باهاش صاف نیس نمیدونم چ‌کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیروز دیدم‌زیرمبله رفتم سیم‌کارتشو گذاشتم توگوشیم خبری نشد پیامی چیزی نیومد ولی شمارشو متوجه شدم

دوباره سیم کارتو گذاشتم توگوشی خودش از گوشی خودم‌پیام دادم وفادارترین😏

ولی اصلااا ب روم‌نیاورد انگار نه انگار

بنظرتون چرا بروم‌نیاورد؟مشکوکه بنظرتون؟اخه چرا باید گوشی مخفی داشته باشه؟رمز هم‌داشته باشه؟

دلم خوش بود رمز گوشیامون‌یکیه😞

چه قدر اقایون اشتهاشون زیاد شده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
بله حتما بهش بگو مردا معمولا تو دوران حاملگی خانماشون زیر ابی زیاد میرن

خیلی نامرردن بیچاره زنا انقد درد بارداری

۳هفته کامل درد سزارین کشیدم اون ازاونور زیرابی میره