2777
2789
عنوان

گوشی مخفی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نامرردن بیچاره زنا انقد درد بارداری ۳هفته کامل درد سزارین کشیدم اون ازاونور زیرابی میره

عزیزم شاید سو تفاهم هست اینا ساخته ذهنی خودتونه ازش توضیح بخاه مسله رو حل کنید وگرنه اینجوری کلی فکرای منفی ب ذهنت میاد

برات آرزو میکنم زندگی کنی
از کجا فهمیدی سه ماهه داره؟ باهاش صحبت کن چه لزومی داره دوتا گوشی داشته باشه اونم دور از چشم شما؟؟؟

این‌جمعها باداداشش میره باغ(شریکی خریدن) بعد اومد یه سربمن زد ک‌دوباره بره باغ کیفشو جاگذاشت خواستم بهش بدم یهو گوشیو دیدم گفتم واسه کیه؟گفت عه مال ممده(داداشش) داداشش یه جوری چسبیده ب گوشیش ک دستشویی هم‌میره باههش باور نکردم

اخه چرا؟مشکلی نداریم باهم ک فقط دوماه اخربارداری انقد حالم بد بود نشد باهاش باشم همین وگرن همیشه پا ...

خب مردا بی. وفان عزیزم فکر کردی چون مشکلی نداشتی باید خیالت ازش راه میبود خیلی از اونایی ک. خیانت دیدن بهترینن هم از هیکل هم رابطه هم خوشکلی ولی خب ظاهراگوه ج. نده ها ب. دهن شوهراشون شیرین تر بوده

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
خیلی نامرردن بیچاره زنا انقد درد بارداری ۳هفته کامل درد سزارین کشیدم اون ازاونور زیرابی میره

بله متاسفانه ولی حواستونو جمع کنین مردا اینقدرم که ماها فور میکنیم خوب نیستند

اخه اصلا روحیه شوهرای خائنو نداره نمازش سروقته خیلیم هوامو‌داره نمیدونم چ‌مرگشه

شوهر خواهرشوهر منم خیلی مومن بود بعد دستش رو شد ک. با ی زن شوهر داره😏

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
اخه اصلا روحیه شوهرای خائنو نداره نمازش سروقته خیلیم هوامو‌داره نمیدونم چ‌مرگشه

هی چی بگم عزیزم، بقول معروف دم خروس را باورکنم یا قسم حضرت عباس را

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
یه بار عقد بودیم اومدم خونه شوهرم دیدم شوهرم. گوشی زیر میز تلوزسون قایم کرده بود چنان قشقرقی ب پا ...

کاش منم همچین روحیه ای داشتم زبون ندارم همش میریزم‌توخودم