2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341929 بازدید | 468 پست
وایی اسی بیچاره‌ مونده وسط  انگاری تاپیکش برا خودش نیست  کلا موضوع و حرف اسی از یاد رفت ...

واایی دقییقن باور کن ی لحظه حس کردم اومدم تو تاپیک یکی دیگه😂😂

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان نه ماخودمون هم رسم پارچه داشتیم البته10 سال پیش، مامانم زن داششو فرستاد،منم دیدم این میخاد بم ...

اره گلم رسم دستمال بوده و هست ولی خب دیگه اینجوری وجود نداشته و نداره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بابا صد سال پیشم کسی تو اتاق نمی‌رفته،ب قول شما نهایت پشت در.

بله همین

اسم پروفش گیان بود ک ما کُردا میگیم گیان ینی جان_

منی ک کُردم ن همچین چیزی دیدم ن شنیدم

الان خیلیا دیگه دخترو برا معاینه بکارت پیش دکتر نمیبرن چ برسه اینی ک این خانومه گفت

بهترین راهش همینه ک از الان باهاش راحت باشی

وقتی پیشش نیستم همش میگم باید باهاش راحت باشم وقتی اومد اینکارو میکنم اونکارو میکنم اما حضوری انگار بدنم قفل میکنه😑🤦‍♀️

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
بله همین اسم پروفش گیان بود ک ما کُردا میگیم گیان ینی جان_ منی ک کُردم ن همچین چیزی دیدم ن شنیدم ...

همین کارش خیلی بدتره، با اسم کردی و گفتن این رسم که ساخته ذهن بیماره.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
وااااااااااای 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 یعنی فقط دارم تیکه تیکههههههههه ...

دیگه بحث طلاق بود دیگه 😂منم ۱۲.۱۳ سالم بود 

پنجم ابتدایی بودم ازدواج کردن

۳ راهنمایی طلاق گرفتن

مامانم فقط در گوشا منو میگرفت

حرفم ک میزدم یا میپرسیدم میگفت تا چشت در بیاد😂

وسط حیاط وایساده بودن این حرفا رو میزدن خونوادش

مامانم بهم گفت تو برو تو اتاق 

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
بابا صد سال پیشم کسی تو اتاق نمی‌رفته،ب قول شما نهایت پشت در.

باور کنین من با چشم خودم دیدم 

مربوط ب منم نبود و خونواده من

خونواده اون دختر اینجور بودن و اونا رفتن

من خودم جاریم دستمال آورده بودن مادرشوهرم خجالت کشیده بوده گفته خیلی کارتون زشت بوده و چه معنی میده این کارا😂

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
چرا نداشته با مامان بزرگم ساقدوش فرستادن قدیما ب این ادما ک میرفتن میگفتن چیکار کن میگفتن ساقدوش

گلم اونا قبل عملیات میرفتن توضیح میدادن.ولی این آدم تاپیک هاش معلومه