2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341937 بازدید | 468 پست
باور کنین من با چشم خودم دیدم  مربوط ب منم نبود و خونواده من خونواده اون دختر اینجور بودن و ا ...

ماکه تو قوم خودمون و قوم هایی که میشناسم ندیدم،شاید بعد تموم شدن میرفتن که پارچه رو ببین،اینکه مادر شاهده ماجرا باشه اصلا از نظر اسلام هم درست نیست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
گلم اونا قبل عملیات میرفتن توضیح میدادن.ولی این آدم تاپیک هاش معلومه

ن بخدا مامانم میگفت بزا از اول داستانشو بگم مامان بزرگ یه روز واسه بابابزرگم وقتی نامزد بودن تو باغ نون میبره بعد تا بره برگرده دیگه شب میشده ایناام میگن بمونیم تو باغ بعدمامان بزرگ منم از خجالتش و ترس اینکه بابابزرگم کاری نکنه میره بالای درخت😂😂😂کلا شبو اونجا میمونه صب میاد پایین میره خونه مامانش دعوا مبکنع میگه تو دیگه دختر نیستی شب موندی پیشش بهت ساقدوشم نمیدم تو کارتو کردی ولی خب بعدش ک میگه ن و اینا تعریف میکنع میده بعد میگفت مامانم میرفتن تو اتاق میگفتن شل بگیر خودتو نمیدونم اینجوری کن اونجوری کن بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکه تو قوم خودمون و قوم هایی که میشناسم ندیدم،شاید بعد تموم شدن میرفتن که پارچه رو ببین،اینکه مادر ...

والا ما هم اولین بار از اینا دیدیم اینو 

مادربزدگش و مادرش رفتن تو اتاق  

بعد کل کشیدن و اومدن بیرون

البته مامانم نذاشت من برم گفت برو تو اتاق خودمون 

خودشم نرفت

مامانم خیلی حساسه جلو خانم ها هم لباس آستین دار میپوشه

فقط قایمکی ب اون زن عموم میگفت چقدر بی حیان

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
وقتی پیشش نیستم همش میگم باید باهاش راحت باشم وقتی اومد اینکارو میکنم اونکارو میکنم اما حضوری انگار ...

عزیزم من بعد ۵ سال مثل تو رفتار میکنم خخخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
ن بخدا مامانم میگفت بزا از اول داستانشو بگم مامان بزرگ یه روز واسه بابابزرگم وقتی نامزد بودن تو باغ ...

نمیدونم والا شاید بعضی قوم ها دارن,ما که همون مادربزرگمونم اینارو نداشته,فقط می‌گفت یکی برامون قبلش توضیح میداد جریان چیه.دیگه نمیمود اندام جنسی اینارو ببینه کامل

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

اين تاپیک واقعیه بچه ها؟؟؟؟ 😔🤝

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂