2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341925 بازدید | 468 پست
محاله کسی تااین حد ازارت بده بعد بیای بگی مث مادرمه اوووف  جالبه محو شد🤣

اره بابا.نمیدونم چرا اینا تعلیق نمیشن ولی ی کلمه خلاف اینجا حرف بزنی تعلیقی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من از شوهرم بدتر عجلع داشتم😂الانم بعد هفت سال بعضی وقتا اذیتم میکنه میگ اینکارو. کردی این ...

عزیییزم 😂اتفاقن خوبه اینجوری

ایشالا ک خوشبخت باشید همیشه♥️

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
خخخخ شرمنده دیدم باور کردی گفتم بهت بگم 

آهان

نه ماخودمون هم رسم پارچه داشتیم البته10 سال پیش،

مامانم زن داششو فرستاد،منم دیدم این میخاد بمونه،گفتم فلانی تو برو بچه کوچیک داری،گفتم ما خسته ایم ،امشب برنامه ایی نداریم،فرستادمش رفت،تا خودت صب درگیر موهام بودیم،هم خودم هم شوهرم.

الان خداروشکر رسمش کم شده،رو به زواله

ولی اینکه علنا باید تو اتاق دیگه، فاجعه اس

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
اون زیپ شلوارشو باز کرد منه بدبختم با اون لباس پف پفی بزور خوابوند کثافت نفهم

نمیتونم باور کنم

خب تهش پارچه رو نشون میدادی

گذاشتی بیاد وسط لنگاتو دقیق دید بزنه که بعد بهت بگه تپلم بوده 

حرفی ندارم

باور نکن گل دیگه خیلی این دروغش تابلو بود مادر داماد نهایتا پشت در منتظر بشینه ک اینم برا ۱۵_۲۰ س ...

بابا صد سال پیشم کسی تو اتاق نمی‌رفته،ب قول شما نهایت پشت در.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
میگم برو تاپیک هاشو بخون خب.چرا باید هرچیزو باور کنین،از قدیم که قدیم بوده اگه کسیم بوده پشت در اتاق ...

ببین ما رسم داریم ولی نه ایجور عروس داماد تو اتاق بقیه تو سالن اونم خانواده داماد فقط با دوسه نفر خانواده عروس بعد داماد دستمال رو میزاره تو یه پارچه دیگه همون لحظه بت چند تا بزرگتر میبره خونه مادر عروس خانواده دامادم دست ورقص اینا دارن وقتی داماد میاد از اتاق بیرون 

بعدم بلافاصله به عروسی کاچی میدن هخخخ ولی خدا روشکر قبل من چند تا از دخترای فامیل رسم رو شکوندن خخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
شده لذت واسشون سرکار گذاشتن بقیه

بی فرهنگن...

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....