2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341613 بازدید | 468 پست
همشون احمقن اول که باور نکردم تهش پشت در وایمیستن اگه خیلی بی فرهنگ باشن بعد نتونسته یکی بزن تو ...ش ...

واقعا باور کردین صفحه سوم تایپیک هاش قربون صدقه مادرشوهرش میره که مثل مادره براش...راحت هرچی میشنوین باور نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبیایی هم داره ولی اون شب اذیت کرد روح منو اونم بخاطر نوه ش بود 

بخاطر این دوتا رفتارش طلاق بگیر

چه زن بی آبرویی

اونجای پسر و عروسشو میبینه خجالتم نمیکشه.

بدتر اینکه تو زیر بار این ذلت رفتی

شاید خیلی پولداره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

من هنوز شوکه ام از اون اتفاقا بچه بودم ولی دقیق یادمه

😂😂😂بخدا من جای پسره بودم زشته ها ببخشید این حرفو میزنم ولی میگفتم میخوای حالا خودت یه امتحانش بکن😂ملت عجب عقب مونده هایین

منی ک انقد خندیدم شوهرم هی میگه بسم الله الرحمن الرحیم 😂😂😂🤣

وااای من حالا خندم نگرف اصن پشمام فقط داره میریزه 😶😐😂

خدایا زمین پره پشم شد

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
خوشحالم که یکی پیدا شد بفهمه  همه که باور کردن این شر و ورا  رو گزارش بزنید بی زحمت🙏

من از کامنتاش خیلی حرص خوردم و ناراحت شدم و دلم میخواست مادر شوهرشو فحش بارون کنم بعد رفتم تاپیکاشو شخم زدم دیدم چقدر به ملت دروغ گفته بدجور هم دستش رو شده ، توی یه تاپیکشم گفته مادرشوهرم مثه مادرمه خیلی دوسش دارم

حتما دیده با این تعریفا😂😂

😕😕😕😕ی جک برات تعریف کنم 

یکی فردای عروسیش دوستش میپرسه دیشب چطور. بوده دختره هم ساده بوده گفته وای انقد چیزش نو بود هنو پلاستیکش روش بود😂کاندوم بوده

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.

امشب مسموم شدم این کامنتای سمی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
منم باور نکردم خیلی اغراق داخل حرفاش بود دیگه 

من خیلی روستاها البته ۲۰سال پیش

شنیدم پشت در وایمیسن

ولی داخل اتاق

حالا میان میگن تو ندیدی دلیل نمیشه نباشه🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم همونجوری بودم رفتم اتاق درو بستم که مثلا تا شوهرم نیاد یهو شوهرم پرید تو گفت بیام زیپ لباستو باز کنم دیگه....دیگه دیگه😐😐😑😂🤦‍♀️

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
😂😂😂بخدا من جای پسره بودم زشته ها ببخشید این حرفو میزنم ولی میگفتم میخوای حالا خودت یه امتحانش بکن ...

😂😂😂😂

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
من ۱۲.۱۳ سالم بود  الان ۲۵ سالمه یکی از روستا ها بودن خونوادش والا من و مامانم و اینا برگامو ...

🤣🤣🤣🤣خدا لعنتتون نکنه 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️