2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341599 بازدید | 468 پست
دختر خیلی کنجکاوی حالا کراش زدن ول کردی گیر دادی به این بنده خدا مگه درس نداشتی تو 😂

برام سواله  

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خونه فرار کرده بودم شرایطم بد بود

خدایی شوهرت چجوری روش شد جلو مادرش

خجالتش نمیومد جلو مادرش س.ک.س کنه😑؟؟

اصلا خجالت نمیکشید؟؟؟؟؟؟؟؟

وای حالم بد شده از تصورشم

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

احساس می کنم مادرشوهرت بیشتر از اینکه احمق باشه هرزه است که هر دفعه به یه بهانه ای رابطه شما رو می خواسته ببینه 

پدر شوهرت زنده است ؟

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم 
داور بوده مادرشوهره 😂

من،یادم به معلممون افتاد،تو حیاط رو صندلی مینشست ودوتا،دوتا ازمون مسابقه دو میگرفته

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چی بهت میرسه اینهمه دروغ میگی تو که داخل تاپیکات نوشتی مادرشوهرم خیلی خوبه مثه مادرمه ، قبلا هم سابق ...

خوشحالم که یکی پیدا شد بفهمه 

همه که باور کردن این شر و ورا  رو

گزارش بزنید بی زحمت🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره ولی وقتی  خون اومد رفت

زحمت کشید  

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
واقعا متاسفم برات خنده نداره

ببخشید تو رو خدا واقعا از تصورش خندم گرفت برام غیر قابل باور بود بیشتر شوخی ب نظرم اومد شرمنده گلم نمیخوام ناراحت بشی😍♥️🙏

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

باید میگفتن نپسنیدید حالا نگاهی بکن باز شاید خوشت اومد 😐😐😐عجب ادمایینا

من هنوز شوکه ام از اون اتفاقا

بچه بودم ولی دقیق یادمه

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
از خونه فرار کرده بودم شرایطم بد بود

خب پس تقصیر کارم بودی ولی خب شوهرتم بی عرضه بوده الان ب شوهرم میگم اگ مامانت همچین حرفی میزد چی میگفتی گفت هیچی دوتا مبزدم تو دهنش بیرونش میکردم

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
خوشحالم که یکی پیدا شد بفهمه  همه که باور کردن این شر و ورا  رو گزارش بزنید بی زحمت🙏

منم باور نکردم خیلی اغراق داخل حرفاش بود دیگه 

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است