2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341595 بازدید | 468 پست
اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

تو تایپیک های قبلیتون که فرمودین بعد زایمان ازتون پذیرایی کرده و گفته مثل مادرمه چطور یه آدم هم مثل مادرته هم بی فرهنگه!

این نیز بگذرد.فقط اینو بدون اگه از شب اول به هر کاری تن دادی میشه قانون!سعی کن کاری که دوست نداری یا ...

دقیقن👌

مرسی عزیزم همچنین

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چطور واقعا روش شد اونجا بمونه چقدراحمق

همشون احمقن اول که باور نکردم تهش پشت در وایمیستن اگه خیلی بی فرهنگ باشن بعد نتونسته یکی بزن تو ...شوهر یکی تو دهن ننش مگه موقع اون کارا کسی میاد دیدن 

من نه منم نه من منم😎
اره تازه من باردار نمیشدم یه شب اومد گفت بلد نیستید شوهرم خیلی بچه ننس گفت بریز داخل تا ۲ ساعت پاهام ...

اسی انگار با یکی از قبیله دور از تمدن آمازون ازدواج کردی😐😐😐

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

پسرم هی میگه ب چی میخندی مامان تو رو خدا و من هی خندم بیشتر میشه خدایا 🤣🤣😂

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

اینا که رسم داشتن پشت در می موند بعد،پارچه بهش میدادین

شوهرتم خیلی بی عرضه بوده،نتونسته کاری کنه

😳😳😳😳😳😳 خدااااااااا این رسم ها مال کجاااااست چند سال پیییییش  لختتتتتتتت 😳😳😳😳 اصلا نم ...

من ۱۲.۱۳ سالم بود 

الان ۲۵ سالمه

یکی از روستا ها بودن خونوادش

والا من و مامانم و اینا برگامون ریخته بود 

مامانم در گوشامو گرفت منو برد تو اتاق😂😂😂

بعدم برا طلاقش دعوا سر اونجای عموم بود ک مادر عروس اومده بود میگفت پسرتون اونجاش اینجوریه و .....

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
اره تازه من باردار نمیشدم یه شب اومد گفت بلد نیستید شوهرم خیلی بچه ننس گفت بریز داخل تا ۲ ساعت پاهام ...

کمتر از خودت دربیار

اینا چیه میگی.

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

چی بهت میرسه اینهمه دروغ میگی تو که داخل تاپیکات نوشتی مادرشوهرم خیلی خوبه مثه مادرمه ، قبلا هم سابقه دروغ گفتن داری تاپیکات پر از کسایی که بهشون دروغ گفتی. واقعا متاسفم

همشون احمقن اول که باور نکردم تهش پشت در وایمیستن اگه خیلی بی فرهنگ باشن بعد نتونسته یکی بزن تو ...ش ...

واقعا همینو بگو این نهایت بی فرهنگی بوده من جای دخترخانم عصبی شدم